Cu privire la ex prieten din moment ce a ales sa nu mai continue a fost alegerea lui propie si personala si sti cum este "mortul de la groapa nu se mai intoarce" este normal sa mai asa unele filinguri pentru el ca a facut parte din viata ta un numar de ani nu 2-3 zile dar viata merge inainte nu asteapta pe nimeni deci poti sa treci la o urmatoare etapa din viata si sa ceri mai mult de la viata sa nu te plafonezi aceasta este o parere personala
Te inteleg perfect. La fel am patit si eu. Ne-am despartit dupa 5 ani jumate pentru ca ne certam mult si doar din prostii. Mereu ne desparteam dar ne impacam iar pentru ca nu puteam sa stau fara el (cel putin asa simteam pe vremea aia) pana cand ne-am despartit definitiv. Mi-a fost foarte greu la inceput, cum ai spus si tu plangeam, nu aveam chef de nimic, slabisem chiar destul de mult. Apoi m-am intalnit cu alti baieti, pana la urma a inceput sa imi placa de unul care din pacate nu a vrut o relatie dar asta e, trecem mai departe. Si acum dupa cateva luni am vorbit cu fostul si mi-a spus ca ar vrea sa o luam de la 0. Cand am auzit am ramas masca. Incepuse sa se dea la mine si sa simteam foarte ciudat. Mi-am dat seama ca nu il mai pot vedea ca pe un iubit, dar in acelasi timp cand ma simteam singura pentru ca nu aveam pe cineva langa mine, eram tentata sa accept sa ne impacam. Dar sunt sigura ca relatia ar fi la fel si am hotarat ca nu are rost sa ne impacam. Acum tu sti ce simti si ce vrei sa faci. Gandeste-te bine si ia cea mai buna decizie. bafta :*