anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu reusesc sa-mi fac o prietena. Nu stiu ce dracu e cu mine, sunt foarte timid de fel si asta e motivul principal.
Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi?
Va rog!

Răspuns Câştigător
| ReeaAndreea a răspuns:

Hey bunawinking sunt multe de spus despre asta. daca e da.mi un mesaj in privat cu id si te ajut pe mess. nu de alta dar sunt foarte multe de spus.winking

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Încearcă să socializezi cu cei din jurul tău, fete și băieți!
Lasă netul și viața virtuală. Cea reală este mai sănătoasă, palpitantă dar și interesantă!
Sfat, acceptă-te așa cum ești. Este primul pas pe care trebuie să-l faci!
Pa, pa.

| PopPaul24 a răspuns:

In primul rand nu trebuie sa fi timid.incearca sa cauti o fata care ti se pare pe gustul tau si invit-o la un suc sau la o cafea incearca sa nu ii arati cat esti tu de timid si intalnirea va merge bine.

| cLeILa a răspuns:

Sfatul meu este sa iti faci o prietena pe masura ta sau putin mai jos pentru a scapa de timiditate si pentru a capata experienta.
btw: prin masura ta nu ma refer la greutate, ma refer rang social. Gandeste-te ca daca o fata calumea din punctul tau de vedere te-ar place tu nu ai ce sa faci pentru ca esti timid si ea daca are personalitate nu cred ca ar face primul pas, deci scapa de timiditatea aia. fundita?

| cLeILa a răspuns:

Pai trebuie sa te simti bine in pielea ta. Fi tu insati, degeaba incerci sa pari altfel de cum esti. Nu iti fa complexe de cum arati... incearca sa lasi temerile provocate de timiditatea ta. Comporta-te normal cand vorbesti cu o fata, glumeste cu ea. in limita bunului simt ca sa nu pari un badaran... dar fi tu insati, nu incerca sa pari altfel pentru ca o fata o sa isi dee seama in timp ce fel de persoana esti. Stiu ca e usor de zis sa lasi timiditatea asa dintr-o data dar altfel nu prea ai cum sa ai rezlutate. Trebuie sa fi deschis. si sa o impresionezi prin felul tau de a fi, nu incerca sa afisezi alta personalitate fata de cum esti tu in realitate.

| SociallyDepressed a răspuns:

In primul rand calmeaza-te.
Cu atitudinea aceasta nu vei ajunge nicaieri.Nu te mai sufoca singur spunandu-ti ca nu reusesti sa-ti faci o prietena din cauza ca esti prea timid.Accepta-te asa cum esti.
Cu siguranta stand in casa in fata unui monitor nu o sa-ti faci nici o prietena.Treci peste timiditate daca iti doresti o prietena atat de mult.Iesi afara, imprieteneste-te cu cat mai multe fete si incearca sa le fi pe plac, lasa-le sa te cunoasca mai bine.

| shtephie a răspuns:

Cu timiditatea "mori de foame". Fii mai indraznet, comunica cu fetele, plimba-te in parcuri. Nu cauta pe net. Succeshappy