Fiecare om isi cauta perechea doar cand ii simte nevoia,indiferent de contextul social,de influentele anturajului sau presiunile familiei.
Atat timp cat te simti bine cu tine, nu e nevoie sa-ti complici viata.
In alta ordine de idei, poti incerca sa te mai uiti pe vreo carte de gramatica, un strop de respect pentru limba in care ai spus primele cuvinte din viata, te-ar face mai inteligibila.
Daca nu simti nevoia foarte bine nu te obliga nimeni dar nu mi se pare normal sa puna cineva presiuni pe tine, adica e treaba ta si gata.
Sometimes I wish that you could see I'm not like you, I'm not like them, I won't pretend...Cuz I am what I am, I've always been.
Nici eu nu simt nevoia să am prieten, deși mă tentează când văd atâtea cupluri.
Știu că dacă aș avea, m-aș simți ca într-o închioare, deoarece am avut un prieten, dar m-am despărțit tocmai din cauză că nu simt nevoia unuia.
Crede-ma, e bine sa fii diferit. Oamenii din jurul tau sunt niste conformisti fara prea multa luciditate. Eu nu spun ca e rau sa ai o prietena, spun ca trebuie sa fii tu, oricine ai fi tu, si daca esti total diferit de lume, nu asculta ca vine mama omida sau stiu eu cine sa iti spuna ca e bine sa ai o prietena sau nu. In momentul in care simti ca nu ai nevoie de una, nu ai una, iar cand vei simti ca ai nevoie de cineva langa tine, iti vei gasi o pereche.
George0197 întreabă: