Buna! Bineinteles, ca trebuie sa-i oferi si lui putina libertate sti si tu ca trebuie sa faci si unele compormisuri intr-o rolatie, dar impunei si anumite lucruri de ex : saptamana asta iesi cu ei saptamana viitoare si inca 2 wekeend-uri esti cu mine! Daca nu-i impui, va abuza, dar nici sa nu-l lasi sa iasa deloc cu prieteni in club, cunosc foarte multe fete care din cauza asta i-au pierdut definitiv. Prietenii lui pot privi lucrurile altfel, avand sentimentul ca sunt pe primul loc ca si tine. O discutie sincera cu ei te va ajuta sa lamuresti acest aspect si sa vezi ca poate nu mai e cazul sa te simti nedreptatita. Spune cand iti doresti sa iesi cu el. Oamenii nu prea citesc gandurile. Poate iti doresti de la el niste lucruri fara ca el sa aiba habar. Daca ii spui, va fi mai simplu sa le obtii. In plus, astfel o sa iesiti mai des si data viitoare iti maresti sansele de a primi ceea ce iti doresti fara sa ceri. O invitatie la un film romantic dc nu?
Da, de ce nu. nu sunteti casatoriti, iesi si tu daca doresti, iar daca nu te lasa parintii asta e riscul meseriei... oricum ar trebui sa fii constienta ca daca se duce la club va flirta si cu altele...acuma nah depinde si de cat de mult tine la tine, de cat timp sunteti impreuna etc
succes
Eu cred ca e bine sa-i acorzi libertatea de care are nevoie,nimanui nu-i place sa i se interzica sa faca ceva,mai ales cand e vb despre prieteni. chiar daca o sa-i interzici sa mearga,tot o sa mearga,poate pe ascuns sau poate iti va spune ''pot sa ma duc chiar daca nu-mi dai voie, lasa ca iti trece supararea'' parerea mea, voi stiti mai bine ce e intre voi.
Pai, normal ar fi sa iesi si tu cu el dar, probabil nu te lasa.
iar daca-i spui sa nu mearga,"iti va da liber" spunandu-ti ca o sa gaseasca alta care sa-l lase, sau sa mearga si ea. daca il iubesti, te iubeste, va intelegeti si stii sigur ca acolo nu face mari "nebunii"e ok :*
Eu nu sunt de acord cu asta! daca tot suntem impreuna iesim impreuna cam tot facem impreuna nu, unu se duce in cluburi si tu stai acasa! sincer eu nu sunt de acord cu asta si plus ca fratele prietenului meu exact asta face, iese in cluburi etc cica cu baietii si prietena lui sta in casa iar el iese cu aia si cu aia in cluburi, iti spun ca nu sunt de acord ca am un caz de genul asta chiar in familie! ar trebui sa ai grija, nu stiu, sa vbesti cu el, sau poate chiar sa va desp! pentru ca d; asta sunteti impreuna sa faceti amandoi ceva, nu unu acolo unu acolo! cu prietenul meu niciodata nu s-a pus o astfel de problema
Da trebuie sa accepti... sa nu il sufoci insa din cand in cand il intrebi/rogi sa vi si tu cu el. Daca observi ca ceva e ciudat incerci sa afli tot... nu sari la gatul lui .
Mutubal întreabă: