Pai relatia voastra, in stadiul asta depinde de multi factori. In primul rand, cum ai reactionat cand ti-a spus ca vrea sa te paraseasca? Ai cazut in genunchi si ai implorat-o sa nu faca asta sau i-ai dat un raspus calm de genu` "Esti sigura ca asta vrei sa faci? Esti sigura ca vrei pe altcineva?" si apoi ai lasat-o pur si simplu sa plece? Daca ai facut ca in primul caz, prietene sa stii ca nu prea mai ai sanse sa fi impreuna cu ea, pentru ca ai decazut deja mult in ochii ei. In al doilea rand, cat a durat relatia voastra? Daca a durat mai putin de 1 an, nu cred ca ai insemnat atat de mult in sufletul ei. (insa depinde si de varsta si de mentalitatea fetei). In orice caz, poti sa incerci sa o faci sa revina la ganduri mai bune, deci exista sperante. Si daca nu exista, Amsterdamul e un loc minunat si bine-cunoscut pentru placerile pe care le poate oferi!
Bafta oricum!
Asta nu mai e iubire.normal ca trebuie sa ii dai papucii.O relatie nu este in 3 sau 4 este doar in 2 asa ca nu stiu ce ai asteptat pana acum. Succes!
Cred ca daca fata vrea altceva, pur si simplu cauta. Cu siguranta nu te vrea pe tine. Nu mai insista. Cauta o fata cu care sa poti fi impreuna si sa fie doar a ta.
Wow stai ca eu nu am inteles tu esti cu ea si ea in timp ce e cu tine mai e cu altcineva sau ce?eu zic sa te desparti de ea adicka esti prea bun fii mai infipt si zii ce simti
Posibil sa fi inteles eu gresit problema dar dupa ce a fost cu 3 alti tipi inca ai impresia ca mai sunteti impreuna? nu cred ca mai ai cui da papucii.
Păi dacă ea este deja cu altcineva, cum să'i mai dai papucii? Relaţia voastră a încetat de când ea şi'a găsit pe altcineva.Nu cred că tipa merită să o mai aştepţi, dacă deja a schimbat "n" iubiţi.
Baftă.
Dacă este cu altul, nu este cu tine!
Cum să îi dai papucii, dacă nu este cu tine?
Mai bine ii spui ca ar trebui sa va despartiti pentru ca relatia voastra nu poate continua asa:d
O relatie se bazeaza pe respect si incredere
Parerea mea:*
Asasunt femeile. Cine sa le mai inteleaga.Eu spun sa o astepti si pana o tot astepti mai cauta si tu pe cineva asa sa-ti treaca de plictiseala. PA
Pai da, teoretic cica ne-am despartit acum patru ani, dar eu ma gandeam ca poate se razgandeste si se intoarce...mai ales ca incepusem sa tin la ea cat am fost impreuna. Asa, daca ii dau papucii o terminam definitiv, adica nu-i mai trimit mesaje sa incercam sa ne impacam. Si asa nu imi raspunde.
@Ryuk am fost trei saptamani impreuna pana am incercat sa facem sex si nu prea i-a convenit ca am incercat cu forta. Apoi am incercat sa fiu convingator cand mi-a zis ca nu vrea sa ma mai vada niciodata si am amenintat ca ma sinucid, dar nu vorbeam serios.
Dai papucii si gata nu a sa o astepti toata viata intilneste cu altcineva si ea va intelege ca trebuia de la inceput sa se intalneasca cu tine
Sa stii ca si eu am facut acelasi lucru cand m-a parasit o fata pe care chiar o placeam, am zis ca ma sinucid . Mare greseala, m-a barfit prietenelor ei dupa aia cam 3 luni .
Anonima17191 întreabă: