| angelinthedark a întrebat:

Nu stiu ce e cu mine.de cateva zile ma simt foarte aiureasad, prietenul meu a mai avut prietene dar a avut numai relatii de scurta durata, cu mine a fost cel mai mult, nu a tinut la niciuna din cate mi-a zis, in schimb stiu ca in urma cu vreo 3 ani a fost cu o fata vreo 2-3 luni si mereu cand vb de ea parca ii sclipeste ochii si mi-a spus ca nu era deloc urata si ca a tinut la ea, apoi mi-a spus ca de iubit sunt singura pe care o iubeste cu adevarat, dar nu stiu ...desi nu mai e de mult cu aia, eu nu mai pot de tristetesad, nu cred ca am motiv dar mi-e teama ca poate mai simte ceva pentru ea sau poate daca aia s-ar intoarce, poate ar accepta-o,crying, nu imi aminteste deloc de ea si nu vb nimic doar daca ii zic eu ceva, dar simt eu dupa privirea lui ca poate simte ceva pentru ea.de aratat imi arata ca tine la mine,. ne vedem ilnic, imi vb frumos, dar poate sunt eu cam obsedata de ea, nu stiu oare ce sa fac sa nu mai fiu asa? Mi -e teama ca nu sunt eu pe primul loc in inima luisad...

6 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Esti doar obsedata de trecutul lui, il iubesti si d-aia patesti asa.
Toate ne gandim la fostele iubitului, eu una dau ochii cu ele din cand in cand, dar adu-ti aminte: pe cine tine el in brate, pe ele sau pe tine?!
Restul nu trebuie sa te interesseze absolut deloc si nu il bate la cap de fosta ca o sa il cicalesti pana cand o sa-l obosesti si gelozia nu e buna deloc!

| gigiro a răspuns:

Ce ti se intampla e foarte dureros si delicat. Orice femeie (fata) are acest al 6-lea simt, care nu prea o inseala. Din ce spui, se pare ca a iubit-o mult (luminitele din ochi), poate ea l-a parasit, poate nu. Tu traiesti in incertitudine, si sunt total de acord cu tine, pentru ca tu ai acel sentiment de ' vioara a doua '. Nu stiu ce-asi face in locul tau, grea situatie. Eu zic sa mai astepti un pic, sa te linistesti si fa-ti un plan de disutie cu el. Spune-i ca tu nu mai vrei sa investesti sentimentele tale in aceasta relatie, pentru ca nu ti se pare sigura sau ceva de felui acesta,, poate iti spune el mai multe(s-ar putea sa-l obosesti daca continui sa-l intrebi de fosta). El trebuie sa clarifice situatia, explica-i ca esti geloasa pe fosta, spune-i ca gelozia ta nu este absurda este bizara pentru ca tu nu potti afla mai multe de la el...

| anna01 a răspuns:

Tactica mult uzata de barbati:"pe celelate nu le iubesc, esti singura+adjectiv(frumoasa, sexy, iubitoare etc). Te-a facut sa crezi ca ai o rivala si esti terorizata ca bau-baul fostei se intoarce. Daca te iubeste numai pe tine, poa' sa se intoarca toata armata de ex, de ce ti-e frica? Nu esti sigura pe el sau pe tine?

| myworldis5784 a răspuns:

Daca e cu tine deja de mai mult timp si daca iti arata ca te iubeste : felicitari scumpo in lupta aceasta tu ai iesit invingatoarea!

| miauu a răspuns:

Stiu si eu am chestii din astea uneori
fal sa uite de toate
vrajeste-l tu cumva
nu te mai gandi la astea
tu esti mai importanta nu cea de care s-a despartit
ai grija de thu
>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate si lor le-a zis ca sunt singurele pe care le iubeste, poate nu te iubeste, ci tine la tinewinking. N-ai de ce sa-ti faci griji, doar nu esti logodita cu el?! Ce daca o vorbeste de bine pe fosta prietena, inseamna ca a admirat-o si i-ar face placere sa imprumuti ceva din calitatile ei, pentru a te perfectiona.