Esti doar obsedata de trecutul lui, il iubesti si d-aia patesti asa.
Toate ne gandim la fostele iubitului, eu una dau ochii cu ele din cand in cand, dar adu-ti aminte: pe cine tine el in brate, pe ele sau pe tine?!
Restul nu trebuie sa te interesseze absolut deloc si nu il bate la cap de fosta ca o sa il cicalesti pana cand o sa-l obosesti si gelozia nu e buna deloc!
Ce ti se intampla e foarte dureros si delicat. Orice femeie (fata) are acest al 6-lea simt, care nu prea o inseala. Din ce spui, se pare ca a iubit-o mult (luminitele din ochi), poate ea l-a parasit, poate nu. Tu traiesti in incertitudine, si sunt total de acord cu tine, pentru ca tu ai acel sentiment de ' vioara a doua '. Nu stiu ce-asi face in locul tau, grea situatie. Eu zic sa mai astepti un pic, sa te linistesti si fa-ti un plan de disutie cu el. Spune-i ca tu nu mai vrei sa investesti sentimentele tale in aceasta relatie, pentru ca nu ti se pare sigura sau ceva de felui acesta,, poate iti spune el mai multe(s-ar putea sa-l obosesti daca continui sa-l intrebi de fosta). El trebuie sa clarifice situatia, explica-i ca esti geloasa pe fosta, spune-i ca gelozia ta nu este absurda este bizara pentru ca tu nu potti afla mai multe de la el...
Tactica mult uzata de barbati:"pe celelate nu le iubesc, esti singura+adjectiv(frumoasa, sexy, iubitoare etc). Te-a facut sa crezi ca ai o rivala si esti terorizata ca bau-baul fostei se intoarce. Daca te iubeste numai pe tine, poa' sa se intoarca toata armata de ex, de ce ti-e frica? Nu esti sigura pe el sau pe tine?
Daca e cu tine deja de mai mult timp si daca iti arata ca te iubeste : felicitari scumpo in lupta aceasta tu ai iesit invingatoarea!
Stiu si eu am chestii din astea uneori
fal sa uite de toate
vrajeste-l tu cumva
nu te mai gandi la astea
tu esti mai importanta nu cea de care s-a despartit
ai grija de thu
>
Poate si lor le-a zis ca sunt singurele pe care le iubeste, poate nu te iubeste, ci tine la tine. N-ai de ce sa-ti faci griji, doar nu esti logodita cu el?! Ce daca o vorbeste de bine pe fosta prietena, inseamna ca a admirat-o si i-ar face placere sa imprumuti ceva din calitatile ei, pentru a te perfectiona.