| FataCuOchiiCaprui a întrebat:

Nu stiu ce e cu prietenul meu crying Sper ca aveti timp de o lectura mai lunga(am vrut sa intelegeti)

Duminica am stat impreuna, a fost foarte fain. M-a dus la el acasa si m-a prezentat mamei lui. Ramanand singuri in camera lui a inceput sa ma mangaie pe sub bluza, pe sani(nu era prima oara, dar inainte insista in alta parti nu pe sani). Cand ne-a strigat maicasa m-a luat in brate si ma strangea tare si imi facea,, Daca aveam timp mergeam mai departe... unde mai departe, oare?" si am mai stat acolo cu maicasa. El avea putina treaba si a trebuit sa plec.

Duminica seara i-am trimis un mesaj din plictiseala,, Simt nevoia sa o fac. Am nevoie sa o fac. cu tine. Stiu ca tu stii sa o faci bine. Hai ca ar fi un vis frumos sa o fac. eu cu tine. Vrei sa facem impreuna. Bradul de craciun? Te gandeai la prostii, cumva?laughing" si mi-a zis ca da, se gandea cam 50 la suta la prostii. Apoi mi-a zis ca daca vreau sa-i zic ceva de genul sa-i zic in fata, fara sa-i dau mesaj. I-am zis ca atunci cand o sa fie, o sa-i zic.

Apoi a inceput o discutie despre noi... Mi-a spus ca el considera ca momentan ne merge perfect, si ca vrea sa se sature din mine ca nu a avut ocazia in ziua respectiva. L-am intrebat ce inseamna asta si mi-a zis ca ce am facut si pana atunci(pettinghee hee) Ca mama lui ma considera foarte ok. Mi-a zis ca sa ne vedem ziua urmatoare(luni). Mi-a mai zis si ceva gen,, Nu e bine sa grabim lucrurile, e perfect cum e acum. Ca si daca ne-am vedea zilnic nu ar fi mai bine ca ne-am plictisi mai repede unul de altul. Si oricum nu cred ca m-as plicitsi eu de tine vreodata sau tu de mine. Poate peste cateva luni/ani, nu-i asa? Si nu e vb ca te insel daca e sa nu ne vedem chiar tot timpul sau daca stau cu prietenii pana seara tarziu."

Luni mi-a zis sa ne vedem. Am avut eu ore si mi-a zis ca e ok cand ies eu de la ore. L-am sunat(vroiam sa chiulesc) a zis ca in doua ore ca are treaba cui ai lui. Apoi imi da sms ca nu poate ca aplecat cu un prieten nu stiu unde sa ajute si ca vine in oras abia seara si sa nu ma supar pe el. Am zis ok, desi m-am cam suparat. Apoi luni seara imi da mesaj de pe telefonul unui fost prieten de-al meu(care ii e si coleg si ft bun prieten) sa il sun pe nr lui. S-a semnat Dumy(cum ii zic prietenii), nu Alex(cum ii zic eu) si a motivat ca nu vroia sa se prinda de ceva tipul de la care mi-a dat sms(baitul ala nu stie de noi). Din nou a zis sa ne vedem, dar iar aceeasi chestie referitoare la mesajul de seara trecuta ca daca am sa-i spun ceva, sa-i spun(se referea ca daca vreau eu sex presupunthinking).

Azi l-am sunat, si prima oara a zis ca are treaba cu maicasa pana in jur de 15:00 si ca ma suna el cand termina. L-am sunat din nou. Intai a sunat telefonul de vreo 3 orei si apoi mi-a respins si m-a sunat el. Cica sa nu mai vin in oras ca trebuie sa stea cu fracsu mai mic(6ani) si ca oricum nu e singur acasa. Eu i-am zis ca maine nu pot ca imi expira abonametul si trebuie sa platesc la masina. A zis ca imi palteste el numai sa vin.

Deci sunt doar banuielile mele stupide sau ma evita el? Duminica seara a vb foarte frumos si de aseara se comporta asa aiurea. E posibil sa fi aflat ceva despre fostul meu?(vedeti intrebarea trecuta) de la colegul ala al lui(caruia eu ii povestisem ce am patit, desigur fara sa-i zic de relatia mea cu Alex asta)? Si cum sa procedez? Nu vreau sa-l pierd, mai ales acum in Ajun de sarbatoricrying. La telefon nu parea absolut deloc suparat, a zis doar ca nu poate sa ne vedem. Voi ce credeti? Sa astept sa ma sune el diseara si sa nu mai disper sau sa-l sun sa-l intreb daca e suparat pe mine de ceva?

PS: are 20 de ani, eu 15 si suntem impreuna cam de o luna.

7 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Te alarmezi pentru că 48 de ore a avut ceva treabă?
Hai... fii serioasă!

| justmeesb a răspuns:

Nu e cazul sa te apuci sa disperi, a trecut putin timp, eu iti recomand sa astepti sa te caute el, sa nu fii asa insistenta si sa-l cicalesti sau obosesti. Nu cred ca a aflat nimic rau de tine de la amicul sau totul e ca are treaba pe bune, nu trage concluzii pripite deocamdata. Ai rabdare si o sa te caute el. lasa-l pe el sa-ti propuna sa va intalniti.Bafta!

| Anakatsu a răspuns:

Mama la 20 de ani fara sex... e ca si cum ai murii de foame langa un frigider plinh

stii poate a mai avut si el treaba adica nu poti fi in orice zii liber si pnm. stai fara griji sunt doar banuielile talewinking

| roxcrisify a răspuns:

Eu zic sa astepti pana te suna el, altfel s'ar putea sa zica ca il sufoci tot interesandu'te atat.lasa'l sa se intereseze el de tine asa o sa'i trezesti mai mult interesul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea ce tot il suni atita, daca baiatul tine la tine cu adevarat el trebuie sa te sune singur din ora in ora. Ce-s cu chestiile acestea de clasa 1 azi ocupat mine am plecat Bla bla bla... mi se pare mie ca cu prietenii are el ce sa f--e dar tu apari atunci cand lui ii este urit. Nu fii prostuta si nu-l suna, nu porti nici o vina dar deacum vreai sal suni sal intrebi de ce suparat pe tine.
Inca una daca te iubeste lui nu ar trebui sai pese ce a fost cu fostul tau, principalul este ceia cine esti tu acum... Bafta

| SuperUnicorn a răspuns:

Te alarmezi pentru că 48 de ore a avut ceva treabă?
Hai... fii serioasă fată!

| LadyDada a răspuns:

Sincer, nu cred ca e ceva in neregula. am avut si eu o perioada cand al meu a fost ocupat si de abia am vorbit. am mai avut si eu ceva treaba. de intalnit nici nu mai vorbesc. ca il mai sunam cand faceam pauza sa vad ce face. si apoi mai vorbeam seara un pic. nici asa sa il suni intr'una ca asa numai il stresezi. nu cred ca e cazul sa te alarmezi. timpul le rezolva pe toate...winking