Nu e cazul sa te apuci sa disperi, a trecut putin timp, eu iti recomand sa astepti sa te caute el, sa nu fii asa insistenta si sa-l cicalesti sau obosesti. Nu cred ca a aflat nimic rau de tine de la amicul sau totul e ca are treaba pe bune, nu trage concluzii pripite deocamdata. Ai rabdare si o sa te caute el. lasa-l pe el sa-ti propuna sa va intalniti.Bafta!
Mama la 20 de ani fara sex... e ca si cum ai murii de foame langa un frigider plinh
stii poate a mai avut si el treaba adica nu poti fi in orice zii liber si pnm. stai fara griji sunt doar banuielile tale
Eu zic sa astepti pana te suna el, altfel s'ar putea sa zica ca il sufoci tot interesandu'te atat.lasa'l sa se intereseze el de tine asa o sa'i trezesti mai mult interesul.
Draga mea ce tot il suni atita, daca baiatul tine la tine cu adevarat el trebuie sa te sune singur din ora in ora. Ce-s cu chestiile acestea de clasa 1 azi ocupat mine am plecat Bla bla bla... mi se pare mie ca cu prietenii are el ce sa f--e dar tu apari atunci cand lui ii este urit. Nu fii prostuta si nu-l suna, nu porti nici o vina dar deacum vreai sal suni sal intrebi de ce suparat pe tine.
Inca una daca te iubeste lui nu ar trebui sai pese ce a fost cu fostul tau, principalul este ceia cine esti tu acum... Bafta
Te alarmezi pentru că 48 de ore a avut ceva treabă?
Hai... fii serioasă fată!
Sincer, nu cred ca e ceva in neregula. am avut si eu o perioada cand al meu a fost ocupat si de abia am vorbit. am mai avut si eu ceva treaba. de intalnit nici nu mai vorbesc. ca il mai sunam cand faceam pauza sa vad ce face. si apoi mai vorbeam seara un pic. nici asa sa il suni intr'una ca asa numai il stresezi. nu cred ca e cazul sa te alarmezi. timpul le rezolva pe toate...