Nu te mai stresa atat.Vad ca esti oricum foarte confuza.Nu te mai gandi vreo saptamana la baieti. Ia o pauza si tu, elibereaza-ti mintea ca prea sari din bratele unuia in bratele celuilalt.Nici tu nu mai stii pe care-l vrei.Ai ajuns in extrema:la inceput plangeai dupa unu, acum te vor doi si nu faci fata situatiei; e prea mult pentru tine, si nu mai stii cum sa reactionezi. Stai cateva zile fara ei, dupa care gandeste situatia detasat, fara sa te mai gandesti atat la ce a fost, ai plans, l-ai iubit, ai stat 3 zile...etc.Fi mai relaxata si nu te mai dispera atata dupa baieti. crede-ma ca nu-i iubesti asa cum ti se pare doar dupa 3 zile sau stiu eu.Astea trec cu timpul.
Daca il iubesti atat de mult pe acel baiat eu zic sa ramai doar cu el dar din moment ce a vrut sa va despartiti din cauza sexului nu stiu ce sa zic, sau poate v-ati despartit din alta cauza. Oricum poate ca baiatul ala cu care esti de 3 zile a inceput sa tina la tine asa ca mai bine spune-i ca vrti so luati o pauza pana sa iti dai seama ce vrei.
Ai suferit asa de mult dupa el, incat acum ai prins un pic de ura pe el. Mai stai cu el inca 2-3 saptamani si vezi ce se intampla, daca chiar nu mai simti nimic pentru el, nu are rost sa-ti bati joc de el, sunt sigur ca va intelege, mai ales dupa ce in prima faza ti-a dat el "papuci"