anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu ce sa cred in legatura cu un baiat.Acum vreo 3 ani, l-am pus pe tatal meu sa-l "bata"sa zicem deoarece facea niste chestii nu tocmai placute de mine gen, sa zica, ca sunt cu el, and stuffs, iar asta ma deranjase pe atunci chiar daca eu il placeam si ma rog, sentimentul era reciproc. si dupa toata faza cu taicamiu, el cred ca m-a urat si inca o face.[aveam 11 ani si el vreo 12, in fine] Acum vreo 3 zile, cand eram cu niste colege, l-am vazut intr-un loc de langa scoala si nu stiu de ce, fix cand m-am dus in directia unde era el pentru a conduce o colega, a intors capul si m-a vazut.Atunci pentru cateva secunde ne-am uitat unul in ochii celuilalt nezicand absolut nimic, iar eu continuandu-mi drumul, m-am uitat putin inapoi si observasem ca el inca se mai uita dupa mine, si de atunci ma tot intreb, oare exista vreo sansa de a ma impaca cu el? Adica sincer, imi este oarecum frica sa vorbesc cu el fiindca imi e teama de reactia lui. straight face Orice sfat e bine-venit rolling eyes.
~Scuze pentru cat am scris.

Răspuns Câştigător
| SorynaSweet a răspuns:

Da, poate ca regreta ca s-a terminat asa, si spera la o impacare... Eu zic sa mai astepti putin, pentru ca baietii fac de obicei primul pas. Oricum, sigur mai tine un pic la tine. Succes. :*

7 răspunsuri:
| Candice a răspuns:

Vorbeste cu el. Ai ceva de pierdut? Daca te uraste nu-ti face tie un rau, ci isi face lui. Poate ca s-a gandit la ce a facut si a realizat ca a gresit tongue Daca nu vrea sa vorbiti, lasa-l, e mai bine asa, decat sa va certati mai rau
Succes.

| Addicted2Chocolate a răspuns:

@Andreea,in primul rand tatal meu nu este "bosorog".In al 2lea rand,nu l-a batut ci s-a luat de el si oricum,nu esti in masura sa ma faci pe mine proasta. Daca ai o parere de acest gen,tine-o pentru tine, si pe langa asta, la varsta de 11 ani sau cat aveam pe atunci era LOGIC sa gandesc asa avand in vedere ca nu eram suficient de matura pentru a stii/analiza unele lucruri.oh go on

| andreea_1536 a răspuns:

Esti o mare proasta.chestii de 11-12 ani hai ma lasa-ma, la mintea ta il pui pe bosorogu de tactu sa bata un copil.

| catafreestyle a răspuns:

Si acum cati ani ai?

| marinteodora a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa vb cu el

| kkkkkkkkkkkkk a răspuns:

Ar trebui sa vorbesti cat mai repede cu el si ori cum ar reactiona sa nu-ti para rau.Succes!happy

| raluca_2196 a răspuns:

Incearca sa vb cu el poate va veti impaca.Succes!:*