anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu ce sa cred...mie imi place de un tip. si intr'o seara cand vb'm pe mess mai din gluma aminceput sa ii vb serios.Eu aveam un an si 5 luni cu un baiat... si conversatia dintre noi a fost urmatoarea:

Eu:sa-mi spui daca ai treaba sau ceva si te retin k asa mi se pare ca esti km ocupat

El:nu stai calma

poti sa imi scrii

: eu mai vb cu 10

; si pana iti vine randu stai la coada e ca la paine la mine

Eu:Eu stiam k domnisoarele sunt primele

El; imi citesti gandurile

Eu:asa crezi tu k iti citesc gandurile... a de fapt eu fac altceva dar tu nu te prinzi imi exprim altceva eu.

El; dragostea?

Eu; pai o data ce am zis ca poate sunt si alte fete mai degraba gelozia

El; hopa

Eu:ti-am spus tie ceva dar tu nu vrei sa crezi sau sa intelegi(i'am spus ca il plac f mult si ca as vrea mai mult eat o simpla prietenie)

El:iti trece tie

Eu; inseamna ca nu sunt pe placu tau daca trebuie sa-mi treaca si trebuie sa ma resemnez

El; cred si stiu ca ai o relatie de 1 an jumate

El: Si nu pot sa te ajut cu nimic

Eu:mi-o zici de parca sunt maritata si am si copil hai mha fii serios ..am o relatie e 1 an jumate nu e de un an jumate de 1 an si 4 luni si degeaba o am daca pur si simplu ma simt decat constransa in relatia asta...aaa ia stai putin, la tine e prb ca am o relatie de 1 an si. daca eram singurica aveam vreo sansa? hai zi sincer aca esti asa baiat cinstit si matur

El; poate >:

in fine mai iesisem pe afar mai tralala... eu-am desp de baiatul k care am stat un an jumate el stie lucru asta. si acum sa ma pomenesc ca il aud ca are prietena ceea ce cred eu zice asa... altfel nu mai vb'a cu mine sau imi raspuns la mesaje. Concluzie:ce pot face ca sa fiu cu el? cum sa-l fac sa reactioneze? cum sa ma comport?

3 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Ce bine-mi pare ca ai patit asta.Vezi? Dumnezeu nu doarme. Faci rau cuiva, primesti la fel.
Ai lasat pe cineva pentru altcineva, iar acel cineva te-a lasat.O meriti cu varf si indesat.

| katrynna a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

Nu mai judeca ba tu.oh go on. ca nu stii ce am indurat eu de la el. batai pe care nu le-am luat de la mama si tata in 17 ani ai mei. si jigniri si neincredere eu nu aveam voie sa ies nicaieri la o terasa sau ceva cu colege si asa. iti e tie mila de dqwinking mai inati intereseaza-te apoi vb sau poate esti si tu la fel oh go on de le pui palma in c** la totiwinking

| LostInBubble a răspuns:

Te-ai despartit de un baiat care a stat cu tine un an jumate si ti-a demonstrat ca te iubeste? Pentru cine pentru un tantalau?

Eu zic sa cauti sa te impaci cu fostul tau. Tipu asta nu te cauta si acum si-a gasit si alta. Tu chiar vrei sa suferi? happy