Draga mea, cu gandul acesta despre tine nu o sa ajungi nicaieri. Sunt sigura ca si tu arati bine si ai un suflet bun. Sa stii ca sunt si baieti care apreciaza frumusetea interioara nu numai cea exterioara. Asa cum si fostul prieten s-a uitat la tine asa se vor mai uita si altii. Sa presupun ca e primul tau prieten si ca ai o varsta frageda? Daca e asa, nici nu trebuie sa iti faci griji. Cu timpul o sa-l uiti pe acest baiat, o sa vezi, si poate ca peste ceva timp cand v-a realiza ce a pierdut si cand te v-a vedea cu altul de manuta, ii v-a parea rau.
Lasa sa treaca timpul! Te pup :*
Imi pare rau pentru tine, fiindca din cate vad tu esti cea care sufera!
Hmm..greu de spus..pai mai intai de toate gandeste-te de ce v-ati despartit, apoi vine partea cu uitatul..sa uiti pe cineva pe care l-ai iubit este foarte greu(stiu din proprie experienta). Ai putea sa incerci sa nu te mai gandesti la el, sa iti faci un nou iubit..sunt sigura ca o sa iti gasesti un partener indiferent cat de bine sau rau arati, fiindca nu conteaza asta, ci conteaza si felul tau de a fi..Mai exista si alti baieti in lumea asta, nu numai el..asa ca ai mai multa incredere in tine:d
Mutubal întreabă: