anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu ce sa fac...acum 2 zile m-am despartit de prietenul meu.Il iubeam foarte mult si cred ca si el ma iubea, relatia noastra a tinut 2 luni si ceva...eu nu pot sa-mi gasesc asa usor pe cineva pentru a putea sa-l uit pentru ca nu arat asa bine ca alte fetesad. Ce sa fac sa il uit?crying

4 răspunsuri:
| bebelotz a răspuns:

Hmmm scumpo crede-ma ca atunci cand am citit intrebarea ta m-am regasit in ea pentru ca si mie mi s-a intamplat si stiu din propria experienta ca este foarte greu si dureros mai ales cand exista niste sentimente la mijlo, nu este atat de usor sa uiti un tip de care esti indragostita sau chiar daca nu il iubesti cu adevarat un tip care iti sta toata ziua gandul la el este greu de uitat. Sfatul mu este sa iti iei 2 sau 3 zile de doilu in care sa te gandesti la el sa ti se ia de starea asta ca sa zic asa iar mai apoi sa incerci sa socializezi cu lumea din jurul tau sa faci ceea ce-ti place in asa fel incat sa-l scoti pe el din mintea si din sufletul tauwinking sper ca ti-am fost de folos succes happy

| bebelotz a răspuns:

Cateodata nici macar iubirea reciproca nu mai este un lac pentru o despartirewinking argumentul? este simplu pentru ca daca un el iubeste o ea si ea iubeste un el este totul bine si frumos dar cu timpul exista certuri reprosuri situatii grave si urate fara se vrei se intampla chiar si cu cea mai mare iubire posibila....atunci realizezi cat ai greist si tu si el va iubiti etc dar nu se mai poate datorita greselilor din trecut care va macina pe amandoi, desigur ca nu este si cazul ei pentru ca in 2 luni si ceva nu cred ca s-au intamplat atatea, dar vreau sa zic ca exista si situatii de genulwinkingtongue

| Purec a răspuns:

Hmm il iubeai? Vad ca problema ta e ca nu poti sa gasesti asa usor pe cineva happy Ceva gen ca l-ai pierdut pe el si de unde naiba alt prost ca nu se gasesc asa usor. happy

Ps: sunt sigur ca arati foarte bine, si oricum aspectul fizic nu e hotarator. Poti avea orice baiat vrei, asta daca chiar vrei sa schimbi la tine unele lucuri. bafta

| Darcos a răspuns:

Daca tu il iubesti, el te iubeste(LOGICA MEA)=)De ce v-ati despartit?
De ce nu te impaci cu el?