Gandeste-te la tine peste cinci ani.Cum vrei sa fii? Unde vrei sa fii? Ce anume te-ar multumi? Posibil sa iti placa confortul pe care ti-l ofera fostul, dar omul asta are si o inima.Deja l-ai parasit o data, din motivele tale.Crezi ca daca vei reveni la el, o sa rezisti mai mult? Daca prima oara ti s-a parut nepotrivit si a doua oara ti se va parea la fel.Tu, drumul in viata ti-l vei gasi.Am vazut multe fete tinere si frumoase langa niste barbati la care doar contul in banca ii tinea in randul oamenilor.Pe scurt, ai de ales intre o viata de continua dependenta in care nu-ti lipseste nimic si viata ta proprie, pe care o vei face tu singura cum doresti.Mult noroc.
Tu esti o liceanca si iesi cu inspectori?ai tai stiu cu cine umbli? ala ar trebui sa fie cu mult mai mare ca tine.
nu ma bag, lasa.
dar gaseste'ti pe cineva de varsta ta si nu te mai lauda cu "frumusetea ta" si de plictiseala pe care ti.au provocat.o banii inspectorasului .
bafta
Ai imaginatie
Ce pot sa iti spun? Decat te pot felicita pentru postarea si pentru aceasta mica inventie.Bafta multa!
Off.fa ce iti spune inima.alege cu sufletul nu te lasa influientata de bani sau de frumusete. daca te simti mai atrasa de unul dintre ei.inseamna ca acela este cel mai potrivit pentru tine. bafta:*
Cam naspa situatia.
Eu sincer, iti recomand sa nu egoista. Nu te gandii numai tine si la faptul ca banii lui iti pica bine, gandeste-te si la el, nu cred ca merita langa el o fata care doar sa ii pape banii ci si sa il iubeasca. Eu nu te condamn pentru atitudinea ta, e strict problema ta ce vrei sa faci cu viata ta, si daca u crezi ca banii te fac fericita, e treaba ta. dar nu uita... gandeste-te si la el, nu ii fa rau, ca nu merita. O sa te mai caute o perioada si apoi o sa se sature.
Gandeste-te la tine peste cinci ani.Cum vrei sa fii? Unde vrei sa fii? Ce anume te-ar multumi? Posibil sa iti placa confortul pe care ti-l ofera fostul, dar omul asta are si o inima.Deja l-ai parasit o data, din motivele tale.Crezi ca daca vei reveni la el, o sa rezisti mai mult? Daca prima oara ti s-a parut nepotrivit si a doua oara ti se va parea la fel.Tu, drumul in viata ti-l vei gasi.Am vazut multe fete tinere si frumoase langa niste barbati la care doar contul in banca ii tinea in randul oamenilor.Pe scurt, ai de ales intre o viata de continua dependenta in care nu-ti lipseste nimic si viata ta proprie, pe care o vei face tu singura cum doresti. Daca nu iti iese fa ce iti spune inima ea nu se insala niciodata Mult noroc.
Izza_8670 întreabă: