| alisax a întrebat:

Nu stiu ce sa fac ajutati-ma... i-a placut acum 2 saptamani de mine si eu nu il bagam in seama si s-a schimbat roatacrying si acum are prietena dar acum 1 ora si-a schimbat statusul din relationship in complicated cum sa il recuceresc?

4 răspunsuri:
| Sweet00gum a răspuns:

Vorbeste cu el si spune-i ce simti. La urma urmei ai ceva de pierdut? Nu cred.

| Rotciv a răspuns:

Pentru inceput ai putea sa-i arati ca esti interesata de el.Intra in vorba cu el si afla in ce stare e, cum e.Sau poti pune pe cineva sa -l intrebe daca cumva te place.Lasa-i un com pe situl de socializare, ma gandesc ca e facebook.Sau daca esti mai tupeista pur si simplu intra-n vorba cu el si spune-i ca de la o vreme incoace iti place mult de el. Daca simte la fel baiatul va reactiona! Dar daca esti mai timida, poti sa face acest lucru prin colege/prietene. Oricare ar fi alegerea ta eu iti urez succes. O seara fainahappy

| alisax explică:

Si mai e o problemacrying( lu prietena mea ii parca ii place de el nu stiu.dau un mic party si na i-am chemat si a zis ca ea vreaa sa steaa cu elstraight face ce sa mai inteleg?

| tpucristian a răspuns:

Pai atragei atentia cumva daca-ti place de el sau invers incearca sa iesi in evidenta bine inteles nu prea mult...ce s azic BAFTA funda pzl:*:*:*:*