Poti sa incerci varianta cu o prostituata apoi o sa vezi ce smecheras vei fi cu fetele
Trebuie sa ai incredere in tine! In fiecare dimineata si seara cand esti mai relaxat te pui in pat si iti repeti incontinu ...Ca esti frumos sau ca esti smecher ce vrei tu.Intr-o saptamana daca iti imprimi in cap asta o sa ai rezultate.
Nu stii sa te comporti cu ele, esti prea timid, stai linistit ca se gaseste si pentru tine una. Dar ce te grabesti sa ai prietena? Cand o sa ai, vei realiza ca iti doresti sa mai fi si singur din cand in cand.
Este vina ta, ai o parerea proasta despre tine si mult prea putina incredere in propriere-ti puteri. Invata sa crezi in tine mai intai si dupa fetele vor veni singure. Mult noroc si crede in tine!
Buna eu sunt fata si sunt cam in aceeias situatie ca tine am 16 ani si nu am avut prieten pana acum ideea e ca la mine au fost ocazii da sunt o fire cam pretentioasa si am cam refuzat toate oportunitatiile de a avea prieten.acum un sfat pentru tine incearca sa ai mai multa incredere in tine si in primul rand sa crezi uh ca esti frumos si chiar daca aspectu fizic nu te avantajeaza prea mult incearca sa atragi atentia fetelor prin alte metode cum ar fi simtul umorului