| Aurelian12345 a întrebat:

Nu stiu ce sa fac am 16 ani si nu am avut prietena pana acumsad. Eu nu cred ca sunt frumos poate de asta desi au fost fete care mi-au zis ca sunt frumos, dragut dar nu cred ca vorbeau serios sad. Nu stiu ce sa fac sa fie bine sad

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Poti sa incerci varianta cu o prostituata apoi o sa vezi ce smecheras vei fi cu fetele

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Pai incearca cu acele fete care te-au laudat, dar pe rand.

| Narfundo a răspuns:

Trebuie sa ai incredere in tine! In fiecare dimineata si seara cand esti mai relaxat te pui in pat si iti repeti incontinu ...Ca esti frumos sau ca esti smecher ce vrei tu.Intr-o saptamana daca iti imprimi in cap asta o sa ai rezultate.

| Denisa a răspuns:

Ai timp:* crede-ma:* inca esti micbatting eyelashes

| Dan a răspuns:

Lasa, ca vei gasi si tu fata potrivita!

| GdX a răspuns:

Nu stii sa te comporti cu ele, esti prea timid, stai linistit ca se gaseste si pentru tine una. Dar ce te grabesti sa ai prietena? Cand o sa ai, vei realiza ca iti doresti sa mai fi si singur din cand in cand.

| Simon a răspuns:

Este vina ta, ai o parerea proasta despre tine si mult prea putina incredere in propriere-ti puteri. Invata sa crezi in tine mai intai si dupa fetele vor veni singure. Mult noroc si crede in tine!

| HelpBoy a răspuns:

Stai fara griji ca e una pastrata si pentru tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inseamna ca nu iti sti propria valoare.nu ai incredere in tine. crede`ma fetelor le place sa fie "agatate" si "nu" inseamna aproape mereu "da" laughing cel putin l mine asa ii.imi place ca un baiat sa fie mai tupeist.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna eu sunt fata si sunt cam in aceeias situatie ca tine am 16 ani si nu am avut prieten pana acum ideea e ca la mine au fost ocazii da sunt o fire cam pretentioasa si am cam refuzat toate oportunitatiile de a avea prieten.acum un sfat pentru tine incearca sa ai mai multa incredere in tine si in primul rand sa crezi uh ca esti frumos si chiar daca aspectu fizic nu te avantajeaza prea mult incearca sa atragi atentia fetelor prin alte metode cum ar fi simtul umorului

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai o poza cu tine?
si iti raspund