Copila asta de 15 ani a facut o obsesie pentru tine si crede in cea mai perfecta dragoste,o bagi direct in depresie clinica daca o lasi pentru alta.
Ea are senzatia ca e Ionna D'Arc si lupta impotriva parintilor ei,se vede o eroina a iubirii si ar face orice pentru tine!
Ca sa poti inainta,trebuie sa o aduci la stadiul sau sa te lase ea,sau sa o lamuresti.
Nu stiu cum vei reusi lucrul asta,dar altfel,degeaba incerci sa te incurci cu o alta,nici bine nu-ti va fi, nici sa-ti vezi de noua relatie nu vei putea.
Asa ca, intai, cere-i o pauza.
Fara sa intri in noua relatie.
Poate se mai linisteste.
Va trebui sa induri, singur te-ai amestecat acolo unde nu trebuia.
Pai cred si eu ca nu sunt de accord, pune mana si cauta ti una de varsta ta si las copilele naive in pace. habar nu are pe ce lume traieste la 19 ani, nu e vorba de nicio iubire.
Parca el la 19 ani are habar... Nu au altii pe la 40 habar de viata si responsabilitati, ce sa-i ceri unui copil de 19?
Ar fi bine sa-ti gasesti o fata de varsta ta. Ai grija, ca pustoaicele de 15-16 ani, sunt destul de iresponsabile si s-ar putea sa-si cam puna in practica amenintarile. Daca te-ai mai si culcat cu ea, ai cam incurcat-o. Fii mai rezervat cu ea, poarta-te mai rece si pana la urma, daca ai noroc, o sa te lase.
Du-te la ai ei, spune-le ca asta te ameninta ca daca va despartit se omoara si de acolo ei o sa se ocupe de ea si esti liber. Si cat despre fete cauta maxim 2 ani diferenta ptc *** ..totusi, gandesc altfel pustoaicele astea. Tu daca nu poti sa te vezi cu ea destul ce relatie e aia?
Ia-o ma pe aia de 16 ani, putea sa vina si cu avionul ca nu e in stare sa se omoare. Sa te omori trebuie sa ai cel mai mare tupeu din viata ta. Da funda ca eu sunt fata de 16 ani.