| PussicatDolls a întrebat:

Nu stiu ce sa facsad
Am prieten. Dar, la ora de informatica, colega mea a intrat pe facebook.Si in urma cu cateva zile, am vazut pe poarta scolii noastre o frumusete de baiat.Si pe facebook, l`am recunoscut imediat.Deci,pot sa va jur cu mana pe inima: E cel mai frumos din liceu.Are niste ochi mari si albastrii deschisii love struck
Ce sa fac? E cu un an mai mare. E la cursuri de dans modern cu profesoara mea de dansuri de la scoala.Si tocmai azi am aflat ca si cea mai buna prietena a mea il place pentru ca e cu ea la dansuri.Mama n`o sa ma lase si pe mine in afara scolii la dansuri pentru ca sunt in clasa a8a si am examen si chestii din astea. Dar, nu stiu ce sa fac si cu el si cu prietenul meu care m`a lasat masca. Zilele trecute mi-a facut cadou de ziua mea un prezervativ si a incercat ceva. happy
Deci sfaturi, va rog love struck

6 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

El nu te place deci mai bine renuntawinking ramai cu pr tau care poate e mai de trebuiewinking.

| Jony123 a răspuns:

Sa inteleg ca relatia ta merge destul de bine, deci eu as zice ca nu se merita sa iti risti relatia actuala pentru cineva pe care nici nu il cunosti, nu ai certitudinea ca vei putea avea o relatie cu el si una de durata.

| GandesteLogic2011 a răspuns:

Imbracate si aranjeazate cum nici o fata din scoala nu o face!

| Crimeea a răspuns:

Sex in niciun caz,lasati corpul sa se dezvolte,nu va mai prostiti,o sa regretati mai tarziu,acum distreaza-te in alt fel,traieste copilaria, despre prietenul tau.nu a fost frumos ce ti-a data de ziua ta, rushinica, asa ca.ai grija

| WTFuck a răspuns:

OMFG Nu-l lasa tu pe prietenul tau pentru oricine alapoate fi si un fitos mai ales daca nu il cunosti fiti mai intai prieteni daca tot il placi asa mult vezi ce fel de persoana e... daca chiar iti place si el la fel e ook dar daca nu...sad ai grija ce faaci. Bafta!happy

| anonim66 a răspuns:

Nul lasa pe actualu pentru unu care abia l-ai cunoscut, k poate sa te lase cu ochi in soare si dupa sa plangi k l-ai lasat p baiatu care tinea la tine si u la el pentru un necunoscut sau cum vr sa-i zici ...Alegerea ta :*