Din cate imi dau seama, nu tu ai fost cel care a vrut ca rel voastra sa se termine, eu te sfatuiesc sa te reprofilezi nu e singura fata. iar daca ea e fericita cu cine e acum nu stiu ce mai poti face. Speranta moare ultima. dar nu uita ca si ea moare
Nu, categoric. Stiu prin ce treci! Nu te mai gandi la ea, iesi cu prietenii, distreazate, trage o betie si fa-ti de cap. Cauta alta fata. O sa fi mai tarziu nervos ca ai irosit timpul gandindu-te la ea.
Bafta
Au trecut 10 luni. eu zic să încerci să treci mai departe, ea deja are pe altcineva e fericită. Fă şi tu la fel.
FantaSZy.
Ce sa spun, sa ai bafta in dragoste si nu te incurca cu fete care au o reletie nou! Noroc!
Povestea ta. suna. ca a mea. Si eu am stat cu cineva 8 luni, ne-am despartit, nu mai puteam continua, ne mergea prost, ne certam, era super gelos. mi-am urat zilele ce-au venit urmarindu-l cu altele, unele colege de liceu, prietene, eu neputand sa fiu cu altcineva. Mi-am otravit sufletul cu zvonuri. A fost prima mea iubire. m-a durut enorm sa-l pierd. In aproximativ 1 an, am reusit sa trec peste. Acum am trecut peste, am o alta relatie, sunt fericita. Ma doare ca nu am acum nici macar prietenia celui ce candva l-am iubit.
Sansa nu cred ca e, sincer, si-mi pare rau. Incearca sa pastrezi frumosul dintre voi, sa fie doar o amintire frumoasa. Cauta pe cineva sa te ajute si sa te sprijine, doreste-ti sa uiti, insa nu lasa vreodata ura sa-ti patrunda-n suflet. Sa fii fericit :*.
Stiu prin ce treci si se vede clar ca tu o iubesti la nebunie.Pai ai putea so recuceresti aratandu-i calitatile tale.Cuvinte frumoase si magulitoare, spontaneitate, sinceritate, onestitate, seriozitate(in ceea ce priveste intentia) dar si simtul umorului sunt calitatile care ar cuceri o fata. Dar daca nu reusesti, o sa vina la tine o alta fata mai buna care cu adevarat sa te merite si sa va iubiti enorm.