anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu ce sa fac am stat impreuna 8 luni destul timp incat sa-mi intre in suflet neamdespartit de 10 luni gandul imi zboara tot la ea in fiecare dimineata m trezesc cu ea in gand desi ea are pe altcineva acum si se pare ca e fericita cu el ce sa fac? Mai e vreo sansa sa se intoarca la mine?

6 răspunsuri:
| Lysm a răspuns:

Din cate imi dau seama, nu tu ai fost cel care a vrut ca rel voastra sa se termine, eu te sfatuiesc sa te reprofilezi nu e singura fata. iar daca ea e fericita cu cine e acum nu stiu ce mai poti face. Speranta moare ultima. dar nu uita ca si ea moare

| Dehak a răspuns:

Nu, categoric. Stiu prin ce treci! Nu te mai gandi la ea, iesi cu prietenii, distreazate, trage o betie si fa-ti de cap. Cauta alta fata. O sa fi mai tarziu nervos ca ai irosit timpul gandindu-te la ea.
Bafta

| TąNyą a răspuns:

Au trecut 10 luni. eu zic să încerci să treci mai departe, ea deja are pe altcineva e fericită. Fă şi tu la fel.

FantaSZy.

| Dan a răspuns:

Ce sa spun, sa ai bafta in dragoste si nu te incurca cu fete care au o reletie nou! Noroc!

| LOVEsick a răspuns:

Povestea ta. suna. ca a mea. Si eu am stat cu cineva 8 luni, ne-am despartit, nu mai puteam continua, ne mergea prost, ne certam, era super gelos. mi-am urat zilele ce-au venit urmarindu-l cu altele, unele colege de liceu, prietene, eu neputand sa fiu cu altcineva. Mi-am otravit sufletul cu zvonuri. A fost prima mea iubire. m-a durut enorm sa-l pierd. In aproximativ 1 an, am reusit sa trec peste. Acum am trecut peste, am o alta relatie, sunt fericita. Ma doare ca nu am acum nici macar prietenia celui ce candva l-am iubit.

Sansa nu cred ca e, sincer, si-mi pare rau. Incearca sa pastrezi frumosul dintre voi, sa fie doar o amintire frumoasa. Cauta pe cineva sa te ajute si sa te sprijine, doreste-ti sa uiti, insa nu lasa vreodata ura sa-ti patrunda-n suflet. Sa fii fericit :*.

| Sigmund a răspuns:

Stiu prin ce treci si se vede clar ca tu o iubesti la nebunie.Pai ai putea so recuceresti aratandu-i calitatile tale.Cuvinte frumoase si magulitoare, spontaneitate, sinceritate, onestitate, seriozitate(in ceea ce priveste intentia) dar si simtul umorului sunt calitatile care ar cuceri o fata. Dar daca nu reusesti, o sa vina la tine o alta fata mai buna care cu adevarat sa te merite si sa va iubiti enorm.