Fi indiferenta si dezinteresata. Nu ii mai scrie. Raspundei greu, peste cateva zile si tu. Chestiile astea merg mereu. Dar acum sincer, il vrei mereu pe cap sau e doar orgoliul ca vrei sa fie zi si noapte cu gandul la tine? Crede-ma ca nu e bine sa va invadati viata celuilalt, asta nu ar mai fi relatie ci obsesie. Dar daca nici o data pe saptamana nu poate iesi si sa-si faca timp pentru tine eu zic sa-i dai cu flit. Motive, scuze si alte tampenii se pot inventa usor. Dar cand vrei ceva cu adevarat aminteste-ti ca si tu faci pe dracu in patru ca sa-l obtii. Asa ca m-ai gandeste-te daca chiar ii pasa si merita sa continui relatia.
Si poti sa-i bagi faza aia cu " Te sunt eu in 5 minute, am putina treaba. " cand te suna si sa nu-l mai suni si cand te suna iar ii zici ca ai uitat. Chestii de genul.
Dar crede-ma ca nu vrei un stres pe cap si sa te sune mereu. Devine enervant uneori.
Arata si tu dezinteres! Te are, te-a cucerit si-a facut facutele. Da fii smechera si arata-i ca nu e cum crede el. Cand te suna nu fii dragostoasa, prefa-te plictisita. Nu-l suna u prima si cand te suna daca intreaba de ce nu l-ai cautat spune-i simplu si dragut ca ai invatat sau ai iesit cu fetele... Arata-i ca inca trebuie sa lupte pentru tine!