Pai nu trebuie sa te rusinezi, iti zic un secret, nu stiu daca o sa intelegi ce vreau sa zic eu in toatalitate, trebuie sa fi inconstient intr-un fel, daca esti inconstient de ce faci nu ai emotii, te duci drept in fata, te opresti si ii zici fetei ca ii esti simpatica si vrei nr ei de tel, apoi, a doua zi pe la 11 asa o suni si ii cer sa iesi in oras cu ea, daca accepta e bine daca nu asta e... Urmatoarea, sper ca te-am ajutat, funda? Plzzzzzzzzzzzzz
Bea lapte in fiecare dimineata timp de o saptamana. asa a facut si un tovaras de al meu
Pai a fi timid este ceva des intalnit. iti dau un sfat ai mai multa incredere in tine chiar daca in sufletul tau mori de frica nu lasa asta sa te afecteze, pur si simplu vorbesti cu ea o intrebi diferite lucruri mai faci o gluma si nu o sa mai fi asa timid bafta tine minte ai incredere in tine barbatii fac asta de mii de ani si pana acum a fost destul de bine, si incearca sa zambesti cand vorbesti cu o fata o fata zambitoare da mult mai bine daca una rigida.