Uite cum sa treaba nu e o diferenta chiar foarte mare de ani intre voi dar gandeste-te un pic el are 18 ani e la varsta "nebuniilor" e mult mai rebel la varsta repectiva acum dupa gesturile care le-a facut e normal ca un barbat sa se simta atras de o femeie mai ales daca are forme "implinite" este normal sa iti placa acest lucru dar daca nu vrei sa faci dragoste cu el cel mai bine ar trebui sa il respingi daca simti ca se ajunge prea departe!
De aceia este cel mai bine sa discuti si cu parinti in legatura cu problemele in ceia ce priveste dragostea si sexul si cere sa te sprijine in ceia ce ai sa faci si sa tii minte parinti o sa te ajute mult mai mult decat anturajul sau niste necunoscuti de pe diferite site-uri! Cu acestea fiind spuse iti doresc mult noroc in relatia ta!
Explica-i ca gesturile lui te deranjeaza, chiar daca sustine ca nu vrea sex insista sa te sarute in zone intime, si tu daca ii permiti va continua sa faca asta. Vrea sa te provoace ca sa faceti sex. Explica-i ca nu esti pregatita inca sa iti pierzi virginitatea si daca te iubeste te asteapta.Nu-i hrani sperantele lasandu-l sa te atinga desi nu iti convine.Bafta!
Doar tu stii ce iti doresti sa faci si e numai alegerea ta. Si asta oarecum depinde si de la baiat la baiat. Spre exemplu eu sunt cu prietenul meu de un an jumate, si chiar cand aveam 4 luni (eu 16, el 18), a inceput sa faca acelasi lucru pe care il face prietenul tau. Nici eu nu aveam incredere in el, si nici eu nu vroiam sa se ajunga mai departe. Pana la urma, incetul cu incetul am inceput sa facem si asta, adica sa 'ne jucam' si uite ca suntem de un an jumate si inca nu am trecut mai departe. Deci, daca el chiar te iubeste, o sa poata sa se abtina si atunci cand tu o sa ii spui sa se opreasca, o sa o faca. Nu poti stii sigur pana nu incerci. Oricum, daca doar asta urmareste, pana la urma tot o sa-ti dai seama, asa ca e mai bine acum decat mai tarziu. Eu nu iti spun sa il lasi sa faca asta sau nu, eu zic sa faci ce simti tu. Tu il cunosti, tu stii ce fel de persoana este, tu stii de ce este in stare. Dar in general un baiat care merge sa-i cunoasca parintii fetei, nu prea are intentii rele. Si nu mai da atata importanta pe ce spune lumea. Traiesti cu el, nu cu lumea. Si stai linistitaa, ca lumeaa intotdeauna spune lucruri rele, chiar daca is adevarate, chiar daca nu. Deci, asta sa fie cea mai mica grija a ta. Oricum, fii atenta, ai grija de tine, impune-te, si incearca cat de cat sa nu pui asa mult la suflet, ca e cel mai bine. Baftaa;*
Nu stiu ce sa zic. El te iubeste pe tine? Sau vrea altceva de la tine(sex)? El iti spune ca nu vrea sex pentru ca stie ca te poate pierde. Ideea e ca poate esti in aceeasi situatie ca fosta iubita a lui care a lasat-o pentru tine. Poate avea si ea impresia ca o iubeste asa cum ai si tu. poate te-a ales ca arati mai bine sau, ca esti inca virgina. Nu stiu nu il cunosc. poate chiar te iubeste desii baietii nu prea pot iubi cu adevarat.
Nu a iubit-o pe ea.Era si ea tot virgina(sau asa cred).Imi zice ca ma iubeste dar cum spuneam nu am incredere in el
Intelege-l si pe el! Este baiat/barbat si din moment ce zici ca tine la tine nu ar avea cum sa spuna altora. Asculta-ti inima. Nu iti spun sa te lasi purtata de val si sa faci tot ce iti cere el, dar fii putin mai deschisa. Si plus de asta nu are de ce sa iti fie rusine. Sunteti doar voi doi, nimeni altcineva. Dupa parerea mea el vrea sa iti dea dovada ca tine la tine, si asta e o modalitate de a iubi pe cineva. bafta!