| fana1fp a întrebat:

Nu stiu ce sa fac.Eu n-am avut niciodata iubit.Imi place de un baiat de cred ca aproape vreo 4 ani si nu mi-l pot scoate din cap.Ne cunostem, ne salutam, dar n-am avut niciodata discutii si nici nu stiu cum sa intru in vorba cu el. Daca imi ziceti cu netu sa vorbesc pe mes el nu are net.Nu stiu ce sa fac.

6 răspunsuri:
| Ana_4223 a răspuns:

Pe bune 4 ani ai stat degeaba? Nu pot sa cred asa ceva probabil exagerezi.
Eu zic sa incerci sa vorbesti cu el sa-i spui ca doar iti place de el desi tu stii ca e mai mult.ca poate nu degeaba nu l-ai uitat in 4 ani de zile.

| neutrino a răspuns:

Pentru a primi un raspuns multumitor, era bine daca ne spuneai sa cati ani ai. Nu poti avea pretentie sa fii placuta de toti baietii cu care te saluti pe strada. Vise ne facem cu totii, dar realitatea este mai aspra. Atunci cand vei fi placuta de un baiat, acesta va face tot posibilul sa intre invorba cu tine. Aici, in cazul tau, acest lucru nu se intampla.

| drogh a răspuns:

Baga-te in seama cu el! Treci peste orice rusine. De ce sa nu fie ceva frumos intre tine si el daca iti place de atata timp? Totusi, 4 ani e suficient. Cum sa te bagi in seama cu el? Printr-un,, Buna''. Iar dupa ce-ti raspunde la fel continui cu,, Ce faci'' si daca el spune,, Bine, tu?'', tu vei raspunde,, Bine. M-am hotarat sa iau cea mai importanta decizie. Sa imi iau inima in dinti si sa vorbesc cu tine foarte mult. Chiar imi esti foarte drag''. Iar de acolo cred ca te descurci. Daca cumva nu te crede, demonstreazai-o printr-un sarut!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Internetul oricum nu este cea mai buna cale, deci mai bine ca nu are net big grin

Buunn...tot ce trebuie sa faci este sa gasesti subiecte comune, daca va cunoasteti si va salutati..chiar nu inteleg care ar fi probleme. Ai putea sa te duci la el cand il prinzi singur si sa ii explici ce e cu tine si sa-l rogi sa nu faca misto ( daca e genu ) I-ati inima in dinti si dai bataie :*

| e7d7n7 a răspuns:

În 4 ani n-ai intrat cu el în discuţie? Omfg. Ce aştepţi?

| soricelulRulz a răspuns:

De ce nu vorbesti cu el "face to face" il intrebi ce face, cum e viata lui, chestii elementare si dupa va veni totul de la sine la inceput trebuie curaj dupa e foarte usor totul