| georgygeo a întrebat:

NU STIU CE SA FAC?crying HELP PLZZ
Deci...de cand m-am despartit d el...eu tot tin la el... i'am sp k ink mai simt ceva pentru el... dar el mi-a sp k acum nu are chef de fete...si k poate mai inkolo...am aflat de curand k are prietena. dar nu sunt asa de sigura ca mai e cu ea... faza e k m'a mintit cand a sp k nu are chef de prietene acum si in plus am mai aflat ca i-a cerut prietenia la o fata...nu stiu ce sa cred si nici nu stiu ce sa fac? ce sa ii mai spun? cum sa fac sa ma impac cu el? vreau neaparat sa fiu cu el il iubesc prea mult...relatia dintre noi nu a durat prea mult...si nici nu stiu din ce cauza ne-am despartit mi-a sp doar ca are probleme atat! daca mi'ati lasa un sfat fa'si fi recunoscatoare! va rog!

4 răspunsuri:
| JustMeFlory a răspuns:

Din cate imi spui tu, e clar ca vroia sa isi faca alta gagica...Nu ai cum sa schimbi lucrul acesta si trebuie sa te resemnezi.Vezi-ti de viata ta ca nu e singurul baiat, doar nu aveai de gand sa te mariti cu el? Orice inceput are si sfarsit! Capul sus si mergi inainte si fara el! In viata sunt multe alte probleme...

| mada. a răspuns:

Chiar daca e ft greu sa intelegi, el nu te mai vrea...nu iti mai fa sperante desarte-asta e, poate intr'o zi o sa ajunga sa regrete astawinkingtu trebuie sa incerci sa treci peste, mai sunt o grmd de baietii pe lumehappynu mai incerca nimic cu el, doar daca el se intoarce la tine...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uita-l. Te minte pentru ca nu mai vrea sa fie cu tine si vezi bine de ce te minte. Are alte fete de cucerit. La varsta asta baietii sunt instabili. O SA AI ALT PRIETEN, CU SIGURANTA, NU DISPERA.

| Deny_8368 a răspuns:

Fara suparare dar cared ca s-a plik de tine...si vrea sa incerce cv nou fara sa te raneasca ...parerea mea este ca mai bine iti cauti pe altcineva