| Bloodlines a întrebat:

Nu stiu ce sa fac!
Ieri, un baiat ( sa-i spune X ) pe care-l plac cam 50% m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el, i-am spus ca nu stiu si ca ma mai gandesc. Dupa 1 ora sau 2, fostul meu prieten ( Y ) m-a intrebat si el daca vreau sa ne impacam, si i-am zis ca ma mai gandesc ( pe Y il plac 89% ). Azi, alt baiat ( Z ) mi-a pus aceeasi intrebare, si i-am dat acelasi raspuns! Pe Z il plac 21%, aproape deloc!
Parca s-au inteles toti sa ma intrebe acelasi lucru!straight face
Faza e ca nu vreau sa fiu cu nici unul dintre ei. Vreau sa fiu putin singura, nu am nevoie de un iubit. Dar nu stiu cum sa le spun "nu, nu vreau sa fiu cu tine!", mai ales cand stiu ca pe X l-am ranit de foarte multe ori, Z mi-a spus ca ieri s-a despartit de iubita lui si e suparat. Nici pe Y nu-l vreau, i-am spus ca ramanem prieteni, m-a mai intrebat daca vreau sa ne impacam si i-am spus ca vreau sa fim doar prieteni, chiar daca-l plac. Nu vreau sa ranesc pe nimeni, dar vreau sa ma lase in pace, si X e foarte insistent si daca i se pune pana, nu se mai da jos.
Ce sa fac? Cum sa le spun!?
Funda la cel mai bun raspuns happy
Multumesc anticipat:*

4 răspunsuri:
| alexutza_5803 a răspuns:

E simplu:le spui la fiecare ca vrei o perioada sa fii singura, ca nu e momentul potrivit pentru a incepe o relatie.Fi sincera cu ei si spune-le adevarul, iti va fi tie mai usor...
Mult succes, sper ca te-am ajutat catusi de putinwinking

| Bloodlines explică:

"si daca i se pune pata*", nu pana laughing
scuzati laughing

| PublicAnonim a răspuns:

Mai parerea mea este sa fii sincera cu ei si sa ii faci sa inteleaga si sa le explici cat mai detaliatr si sa le zici tot ce simti si ca ai vrea sa ramaneti prieteni.
daca vrei poti sa le dai de inteles ca poate mai tarxiu o sa fiti impreuna si sa lasati timpul sa decida...
eu una asa fac si functioneaza

| Hermes a răspuns:

Da, stai o perioada singura, si vezi daca ti se face dor de vreo unul din ei. Daca nu cauta-ti altul