anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu ce sa fac, imi doresc foarte mult sa fiu fata. Eu imi imaginez un viitor mai bun ca femeie, nu ca barbat. Mi se pare mult mai tare fiu fata.
Una dintre cele 10 porunci este: "Sa nu poftesti nimic din ce este al aproapelui tau".
Dar mie mi se tot face pofta sa fiu fata, as vrea ca si eu sa pot sa fiu fata. Asa cum ele sunt fete, as vrea ca si eu sa fiu fata. (Chiar daca nu as putea avea orgasme, tot mi-ar placea mai mult sa fiu fata). E foarte neplacut sa tot vrei si sa nu poti. Nu voi putea niciodata sa fiu o fata adevarata. Nu voi putea decat sa fiu un travestit sau un transexual. Oare imi va trece vreodata chestia asta?

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Dupa ce implinesti 1 ani si devi major se consdiera ca iti intri in drepturi si poti decide pentru tine, ca atare poti merge la endocrinolog sa-ti dea hormoni femeiesti si in cativa ani poti sa-ti programezi operatia de taiere a penisului si testiculelor si de formare a vaginului femeiesc, daca vrei sa devii in totalitate femeie.

Operatia este foarte dureroasa si probabil nu va putea fi facuata toata odata, necesitand mai multe operatii chirurgicale, cu riscuri mari si bani foarte multi.
Esti pregatit sa risti totul pentru a deveni femeie?

| Furnicuta000 a răspuns:

As putea sa-ti enumar peste 100 motive pentru care femeile au viata mai grea in aceasta lume decat barbatii laughing
Crede-ma ca nu e deloc usor sa fii femeie. Daca asta e singurul tau motiv, mai gandeste-te

| TimberWolf a răspuns:

Eu m-am facut deja, mi-am taiat cabanosu si mi-am pus savarina, daca te intereseaza trimite mesaj in privat sa-ti zic unde m-am operat!

| Madaxo97 a răspuns:

E frumos să fii fată, dar e și mai mișto să fii bărbat, parerea mea. Nu știu de ce ți-ai dori să te schimbi.

| Miruna333 a răspuns:

Daca nu esti troll, nu mai tine asta in tine si discuta cu cineva. Poti incepe cu un psihoterapeut. Fata de la mama natura clar nu vei putea fi, doar prin schimbare de sex. Depinde foarte mult de câți ani, posibil sa fie o faza de moment, sau nu. Ia legătură cu cineva

| Giulia911 a răspuns:

Vrei ciclu, vrei sa te bata bărbatu, sa iti tremure chilotii pe tine de frica la ora 22:00 când vezi vreun bărbat pe strada? Sau ce vrei ca femeie? Vrei sa naști cumva?

| Annie92 a răspuns:

Cum adică ți se face pofta? De ce anume? Ce au femeile și tu îți dorești neapărat? Fă o listă cu asta și încearcă să le aplici în viața ta. Sunt normale gândurile atâta timp cat nu îs excesive. Vorbește cu un psiholog.