anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu ce sa fac... imi place de un baiat mai mare decat mine. el este in clasa a 12-a, iar eu a 7-a. mai vorbim pe mess dar nu sunt sigura daca ma place. as vrea sa stiu ce pot face ca sa fie prietenul meu :X

Răspuns Câştigător
assiris
| assiris a răspuns:

Ti-o fi placind dar el vrea mai mult si s-ar putea sa intre la puscarie pentru ca a violat o minora. Ai rabdare sa mai cresti, nu imita pe cei mari.

14 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Esti sigura ca ai vrea sa stii?
E putin probabil sa te bage in seama... La varsta lui se uita cam numai dupa sani si fund la o fata... Ce vrea... probabil iti dai si tu seama... Gandeste-te bine daca vrei sa fie prietenul tau...

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Hmm...nu cred ca s-ar uita la tine.nu ca ai avea tu vreo problema dar la varsta aia un baiat de gandeste numai la sex si tu nu cred ca esti pregatita pentru asa ceva.deja noi baietii ne gandim la sex din clasa a8a...in a12a iti dai si tu seama...laughingeu zic sa-ti alegi un prieten de varsta ta... e mult mai bine!

| JayLeno a răspuns:

Daca vrei sa nu-l bagi in puscarie ramai doar la faza de chat pe messhappy el sigur vrea SEX!

| viorel2c a răspuns:

Vorbiti doar pe mess si atat. Dupa o vreme se va stinge relatia.Si eu zic sa-ti gasesti cel mult unul de a opta

| Alyna_8280 a răspuns:

Am fost si eu intr-o situati asemanatoare si iti spun sa te gandeti de doua ori de a face un lucrul eu spun ca majoritatea baietilor de varsta lui le place ca fetele sa fie mai dezvoltate... diferenta de ani nu conteaza dar faza e ca daca o sa fi cu el... el o sa incerce sa profita de tine... ori se joaca cu sentimentele tale...nu toti alti chiar stiu sa tina la fata dar rar gasesti asa baieti...hee hee...si nu te lasa jucata pe degete...ca iei asta asteapta la o fata mai mica cu 5-4 ani.sad.si niciodata sa nu spui la un baiat ca il place ca atuncea incearca sa se departeze de tine...happy...ai grija ce faci...happy...cumva daca o sa fi cu el nu ii fa toate poftele odata mergi unde spune el si dupa aia mergi unde spui tu...happy...eu iti urez succes si iti tin pumni...happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am iesit o singura data in oras. am vorbit dar mi-a spus pe mess k sunt km rushinoasa doar atat in rest sunt ok... ce s a cred?straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca e mai bine sa-ti gasesti un prieten de aceeasi varsta cu tine. Diferenta de varsta dintre tine si baiatul pe care il placi nu ar mai conta peste cativa ani, dar acum da. Trebuie sa te gandesti cat esti dispusa sa oferi daca ai avea o relatie cu el. Ca sa iti raspund la intrebare: intreaba-l pur si simplu daca te place

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca...sa intri in vorba cu el! vezi daca se poate...si apoi...iti pui intrebari!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Zilnic ma saluta
e atat de dragut ce sa fac daca ma saluta inseamna ca ma place

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu crezi ca esti cam mica?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Plm daca te saluta nu inseamna k gta te place.:-J asta`i un ressppeecctttwinking

gandeste fetit`o e mai mre decat tine tu esti mica si proasta k nu`ti dai seama offff

cautati unu de clasa a 8winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te inteleg. ma rog adica incerc. am trecut printr-o situatie intr-un fel asemanatoare.imi placea de un baiat cu un an mai mare ca mine. mrg ne-am imprietenit .suntem amici de fapt. i-am zis ca imi place de el j nu stiu. a continuat sa vb q mine dar. e aiurea my ales k peste 3 zile pleaca din scoalahappy eu te sfatuiesc sa iti gasesti alt baiat:*:X

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

No nu e bai si mie imi placea de un baiat dintra 11 si eu eram intra 8 si eu intr-o zi i-a zis „stii imi esti simpatic"si e a zis si tu mie si ne-a sarutat si i i-am zis „cum ai putut face asta fara voia mea" iar el„esti o dulce" si am ramas prieteni

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Thooamne mah nene fata a zis cai plk de el nu co si face cu ellaughing)) nu toti baietii st asawinking