Când iubeşti nu te mai interesează nimic. Sărută-l fiindcă nu ai ce pierde. Iar mama ta ar trebui să înţeleagă că eşti la o vârstă în care te poţi îndrăgosti şi simţi nevoia de a săruta şi de a fi sărutată
Incearca sa ai o discutie cu mama ta cat de cat "matura"! Explica-i ca ai ajuns la stadiul acela in care te-ai indragostit si simnti nevoia de un sarut(bine inteles daca nu iti este rusine sa vorbesticu mama ta) Nu raspunsul la toate problemele pe lumea asta e bataia! O vorba buna sau o explicatie spusa candva face cat 100 de batai!
Si eu vb cu un baiat care este mai mare decat mine cu 5 ani, nu i-am spus mamei pentru ca nu ma lasa sa am prieten ...cand ies in parc cu el ii spun mamei ca ies cu fetele si asa mai departe, cand ne-am intanit odata.in mine simteam ca vreau sa il sarut.dar pana la urma a facut-o el, nu stiu ce sa spun asa se poate intampla si in cazul tau Ce sa iti spun INDRAZNESTE si sarutal
Problema este ca eu sunt destul de mica de aceea vreau raspunsuri de la cei mari (a da si am 12 ani si 3 luni). Nu cred ca e varsta la care sa am prietemn da simt ceve pentru el si el simte ceve pentru mine da nu stiu ce sa fac!
beausingurlamasamea întreabă: