Este posibil sa ti se fi pus pata pe el dar incearca sa te pui in locul acelei fete si sa fi cu un baiat 4 ani si ca acel baiat sa se intalneasca cu alta fata.e naspa..parerea mea e sa incerci sa nu te mai intalnesti cu el ca oricum el nu o sa renunte la acea fata dupa atata si timp si o sa iti faca mai mult rau daca o sa se intample sa va sarutati. incearca sa il uiti
Si vrea sa se si culce cu tine dar stii... fara sa renunte la ea
cate ca tine nu or mai fi fost...gandeste-te la asta, si ia decizia corecta.
Ar trebui sa vorbesti cu el si sa ii explici ca daca tine la tine sa vorbeasca cu prietena lui si poate se rezolva.Bafta.funda?
Pai daca vrea sa se intalneasca cu tine fara sa renunte la prietena lui inseamna ca tine prea mult la ea ca s`o lase pentru tine. Cu tine considera ca e ceva trecator, ca o aventura, dar tot la fata aceea o sa se intoarca.
Si chestia asta cu iubitu`.Mai nu stiu ce sa-ti zic da nu inteleg cum il iubesti, daca voi v-ati vazut doar de cateva ori. Nici nu stiu daca`l cunosti prea bine...In fine.
Iti spun doar ca nu merita sa te bagi intre ei pentru ca tot tu o sa regreti.
Chestia asceasta nu depinde de tine. vorbeste cu el si intreaba-l daca simte ceva pentru tine sau daca e numai vrajeala... si in baza raspunsului primit de la el sa iei o decizie. iar daca raspunsul e positiv sal pui pe el sa aleaga intre tine si prietena lui. dupa mine nu este alt ceva de facut. sper sa ti-am fost de ajutor
Cred ca ar fi bine sa lasi relatia asa cum e pentru ca chiar daca el va renunta la prietena lui dupa 4 ani, gandeste-te ca poate face la fel si cu tine pentru alta fata...
Pff stiu cum e exact asa am patit si eu acum cateva lunii dar eu i-am zis direct eu sau ea ...chestia nasoala e ca ma cunosc cu ea dar el tot continua sa fie cu ochii pe mine pana mea sfatu meu intalneste'te cu el si vorbeste deschis intreaba-l ce are de gand altfel te chinuiesti incontinuu. poate si lui ii e teama sa nu o raneasca sau ii e frica de scandal dar vorbestei deschis stiu ca e greu dar nu prea avem ce face cate n-am trecut prin asta daca vrei sa mai vorbim da-mi un msj zbye
Mutubal întreabă: