Incerca sa fii si tu la fel de indiferenta cum este el.
Nu ti.ai pus intrebarea poate il sufoci, poate esti f posesiva, poate ai ceri prea multe explicatii in unele momente cand chiar nu are chef sa de. a vre. o explicatie?
Parerea mea este sa il lasi asa un timp si vei vedea abia atunci care e situatia... daca el te va cauta eu zic ca timpul ink nu e pierdut pentru a "reinvia" relatia, dar daca el nu te va mai cauta atunci e clar ca nu te mai vrea si posibil sa fie deja implikt in alta relatie...
Pune punct abia dupa aia!
Mi-e destul de clar ca omul ala nu te mai vrea, poate nici nu te-a iubit vreodata!
Deci lasa-l!
Exprimarea ta este sub orice critica! Se vede de la o posta ca, relatia voastra s-a racit. Eu zic ca, este momentul ca unul dintre voi sa ia o decizie. Cea mai potrivita esti tu, pentru ca tu esti cea jenata, el este relaxat din cate spui. Se preteaza la a te respinge.
Spune-i ca doresti sa pui punct relatiei, ca nu are rost sa continuati in asa fel. Decat sa va ciondaniti si sa suferiti (nu cred ca el sufera), cred ca e mai bine sa va despartiti.
Cam urat din partea lui. Inteleg ca e baiatul mamii dar macar te-a chemat vreodata cu ai lui sa faceti sarbatorile, daca tot si le petrece doar cu ai lui, daca te-a chemat nu e chiar asa grav dar daca nu te-a chemat, e clar cat de tare contezi pentru el parerea mea. Pare sa te respinga din cate zici. Nu-i mai da nici tu atata atentie, mai mult ca sigur asa l-ai obisnuit. Barbatii au o logica ciudata, niciodata nu vor ceea ce pot sa aiba, poate era bine sa fii mai stapana pe tine, ti-ai lasat orgoliul la o parte pentru el. Nu zic ca trebuie sa existe neaparat orgoliu intr-o relatie dar si cand lipseste cu desavarsire, unuia dintre parteneri i se cam urca la cap din cauza asta e cam rau. Fii tu mai demna, lasa-l pe el sa te caute de data asta, arata-i ca poti trai si fara el, ca poti sa-ti faci viata interesanta si frumoasa si fara el, poate va fi mai interesat asa. Nu-i dedica lui tot timpul tau liber, invata sa spui si tu NU. La urma urmei si tu contezi, daca pentru tine nu contezi...crezi ca pentru el vei conta? Daca nu e in stare sa te faca fericita dupa ce aplici toate aceste reguli... poate nu are sens sa mai insisti, mai bine rupi relatia acum decat dupa o eventuala casatorie sincer. Invata sa te iubesti intai pe tine, apoi pe el! Poate asa va invata si el ceva
In primul rand invata romana, poate de-aia e asa, ca nu stii sa scrii, si poate nici sa vorbesti :-ss.
In al doilea rand e cat se poate de clar ca vrea sa va despartiti si ca ii place de altcineva (cand era el abatut ).
Poarta o discutie cu el si inteabal ce s-a intamplat cea patit de ce nu mai ese si daca te iubeste spune-i sa se uite in ochi tai si sa-ti spuna tot adevarul daca e iubeste sau nu si are amanta intreaba-l ok
Parerea mea e ca are pe alta sau cel putin simpatizeaza pe altcineva... mi sa int si mie, ne-am desp dar pana la urma tot la mine s-a intors umilinduse el si implorandu-ma sa ne impacam.eu zic sa i faci jocul si sa i spui u ca vreti sa va despartiti si lasa-l asa vreo 2-3 saptamana sa vada cum e fara u, fara telefoane si alea alea.se va intoarce, te asigur:-P