Si care e problema daca ti se scoala?
Fii mandru ca esti barbat si arata ca ai cu ce
Aiurea rau
Pai tu la ce te gandesti cand ea te saruta?
Poart asi tu blugi de preferat stramti ca nu se cunoaste
Vorbesc foarte serios
Succes!
Ha ha ha. Ce dracului o sa faci cand o veni timpul sa nu se mai scoale. Ha ha ha. Esti perfect normal la capitolul asta si tu vrei sa-ti strici jucaria. Poti sa o freci pe cap pe spate pe burta pana ti-o sari capacele ca nici pe dracu nu are. Alti se duc pe la medici, babe, fachiri, draci, laci si tu... doamne mare ti-e gradina...
Cred ca e foarte normal.Bine ca iti merge
Si prietenului meu i se s****a tot timpul si mi se pare ca e un semn bun: ma doreste
Sincer, eu cred ca e normal, mai ales daca esti foarte tanar. Si foarte serios: daca as sta peste partenerul meu si l-as saruta dar nu i-as simti erectia, m-as ingriijora serios.
Spune-i şi ei problema ta şi vezi poate te-ajută cumva şi-o rezolvaţi impreună
Bv tie vere! pai daca ti se scoala nseamna ca trebuie sa faci ceva daca esti chiar barbat succes
Poi nu-i mare chestie ca ti se intampla asta, dar asa un sfat ' fi mai calm atunci cand te saruti sau faci orice altceva, relax si o sa fie bine '
Ti se intampla asta pentru ca nu ai mai experimentat niciodata cum e ca o fata sa-ti faca "laba". Ai sa vezi ca dupa ce o sa faci sex cu o fata sau o sa-ti faca laba o fata, nu o sa ti se mai scoale din orcie gest sau atingere pentru ca atunci o sa stii cum e sa faci ceva mai mult cu acea fata si un gest sau o atingere o sa fie un nimic in comparatie cu sexul sau laba.