Am citit tot ce ai scris,, cum sa tina la tine daca na stat cu tine? 2 cand cineva tine la tine iti da atentie,dar daca el sa kuplat cu alta in timpu ala,,e clar ca eu fi placut de fata aia,,,primul pas trebuie sa-l faca el daca te plasi si tine la tine nu tu! sfatul meu e sa incerci sal suni sau sai dai sun sms,si sa-i spui ca vrei sa iesiti undeva,nu stiu la un suc. dupa acea,,el trebuie,,sa faca ce stie el,,daca nu incearca nimic,inseamna ca nu-i place de tine,,pana nu devi iubita lui,,n-ai cum sa-ti dai seama daca tine la tine,, asa si pe strada daca vezi cati sambeste un baiat,,ce asta inseamna ca tine la tine,, a si in leh cu liceu,, cred ca n-are cu cine sta,
Pai cand tii la cineva iti pasa de ceea ce face cum e,il suni,va tineti la curent cu una alta,mie mii se pare ca se cam joaca cu tine, si o sa fie mereu un bagabond, meriti mai mult!
Eu zic sa-l uiti
adica nu am inteles? ¨tineti¨ unul la altul si asteptati pana la toamna sa fiti impreuna, iar pana atunci cu cine apuca.
sincer mi se pare ca s-a asigurat ca are toata vara sa fie cu cine vrea, si cand incepe scoala are prietena. mi se pare comod pentru un tip.
eu sunt de parere ca daca ti la cineva esti cu persoana aia atunci, nu iti programezi in agenda ca urmeaza sa fiti impreuna la toamna.
Mie una mi se pare ciudat...ca a vrut sa fie cu tine din toamna de ce sa nu fie cu tine si in vacanta...asta ar trebui sa te puna pe ganduri.