| BlancaFantasma a întrebat:

Nu stiu ce sa facsad un baiat de 26 de ani(eu am 18) spune ca ma place. el nu m`a vzut decat o data acum o luna dar nu am vorbit deloc si vrea sa ne vedem duminica la un suc.chestia e ca mie nu prea imi place de el (nu l`am vazut decat in pozele de pe facebook) dar o sa ne vedem ca sa il cunosc sa nu ma insel poate in privinta lui.am inteles ca e de treaba si vorbeste frumos (pe mess si la telefon). chestia e ca el e mai sarac asa si are o rabla de daciestraight face eu nu`s materialista nici vorba dar totusi ideea de a ma plimba intr-o dacie cand altele se plimba cu cine stie ce masini ma cam enerveazastraight face de fapt ma gandesc sa nu rada vecinii de mine cand m`or vedea in dacia aia veche ca altfel n`am probleme. un sfat de consolare cevalaughing poate suna naspa ce am scris aici dar intr-un fel asa gandesc.eu pun accent pe suflet daca ne intelegem bine, nu mai conteaza nimic dar totusi parca uneori ma gandesc ca "el nu are fata de mine" adica eu arat bine sunt slaba, inalta si vreau sa merg la facultate, pe cand el lucreaza pe un salariu mizerabil si a facut seralul.stiu ca nu pot sa vorbesc pana cand nu o sa-l cunosc dar totusi... ajutor!

2 răspunsuri:
| sf_3256 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa-l cun mai bine nu cont ce spune lumea daca voi va iubb mg mai departe...du-te cu el la suc!

| Droghh a răspuns:

Ar trebui sa te mai intalnesti cu el, sa va cunoasteti mai bine, si daca vezi ca nu va potrivita ii spui in fata si asta e... Funda?