| BlancaFantasma a întrebat:

Nu stiu ce sa fac!sad un baiat de 26 de ani(eu am 18) spune ca ma place. el nu m`a vzut decat o data acum o luna dar nu am vorbit deloc si vrea sa ne vedem duminica la un suc.chestia e ca mie nu prea imi place de el (nu l`am vazut decat in pozele de pe facebook) dar o sa ne vedem ca sa il cunosc sa nu ma insel poate in privinta lui.am inteles ca e de treaba si vorbeste frumos (pe mess si la telefon). chestia e ca el e mai sarac asa si are o rabla de daciestraight face eu nu`s materialista nici vorba dar totusi ideea de a ma plimba intr-o dacie cand altele se plimba cu cine stie ce masini ma cam enerveazastraight face de fapt ma gandesc sa nu rada vecinii de mine cand m`or vedea in dacia aia veche ca altfel n`am probleme. un sfat de consolare cevalaughing poate suna naspa ce am scris aici dar intr-un fel asa gandesc.eu pun accent pe suflet daca ne intelegem bine, nu mai conteaza nimic dar totusi parca uneori ma gandesc ca "el nu are fata de mine" adica eu arat bine sunt slaba, inalta si vreau sa merg la facultate, pe cand el lucreaza pe un salariu mizerabil si a facut seralul.stiu ca nu pot sa vorbesc pana cand nu o sa-l cunosc dar totusi... ajutor!

10 răspunsuri:
| AndaWest a răspuns:

Nu esti materialista,dar esti.pui accent pe suflet,dar nu pui. daca nu ai fi materialista si baiatul ti-ar fi cazut cu tronc,uitai de tot si mergeai sa il cunosti. daca nu are ce iti doresti, adica fizic de model si un x6, lasa-l in pace.

| SexyCioco a răspuns:

...Cauta altu nu iti pierde timpu 26 de ani unu mai mic mai frumos cu masina si suflet smug cel mai bine...

| Flory_2430 a răspuns:

Fa ce crezi tu ca ti se potriveste, din ce spui tu eu relatez ca nu te simti bine langa el, sincer...cred ca e si vorba de varsta...totusi 18-26 spune ceva, fa ce crezi tu, ce iti spune sufletu

| express11 a răspuns:

Trageti-o cu unul cu bani, x6, masserati, si nu ne mai face capul mare! aveti capul numai la bani si masini, pe cind sunteti...varza.peste citva timp gasiti un betiv, fara bani si curvar, va face 3 copii si pa!

| Gabriela_3094 a răspuns:

Poate ar trebui sa termini orice relatie cu baiatu` asta pentru ca este foarte probabil sa te dezamageasca si el va avea cel mai mult de suferit pentru ca, din cate am inteles, el te place.

| Abcdadetrtf a răspuns:

Tu te crezi printesa din povesti din cate vad,esti foarte materialista,spui de el ca e urat, da lasa-l in pace, dc sa-si strice viata cu o fitoasa si-o rasfatata ca tine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica eu care ma plimbam cu Mertanul la 14 ani iti faceam in ciuda daca tu erai cu asta in dacie. Hai te rog, asta e materialism curat happy sau prea mult rasfat. Conteaza sa il iubesti nu conteaza cati bani are ca asa mai simplu e sa iti iei un " peste " nu, si sa ai bani si sa te ineci in ei laughing.

Din cate am inteles tie nu prea iti convine de el, adica pe tine nu prea te incanta nimic la el. Bani nu, masina nu, viata sociala nu, hei baby smug, priveste partea buna smug. Are frumusetea interioara smug.

Recunoaste, esti materialista, sincer si eu eram acum un an.
Si imi pasa de gura vecinilor, si imi placea sa ma plimb in masini scumpe si tra la la pentru ca ii faceam gelosi pe cei care ma urauwinking, mai ales pe babele care toata ziua barfesc oh go on. Dar eu eram copil, logic ca ma atragea viata asta, dar am mai crescut si pun pret doar pe dragoste si sentimente pure. Tu ce faci? Incepi de la varsta asta cu chestile astea?
Ok, nu iti place persoana lui, lasa'l. Oricum nu e de nasul tau si e si prea mare, e pierdere de timp.

| yloveyou1 a răspuns:

Scuze ca-ti spun asta dar desi nu vrei sa recunosti esti putin materialista ori nu sti cum sa scapi de baiatul asta si ii gasesti defecte.Asculta-ti inima si vezi ce spune.Trebuie sa gasesti un baiat potrivit pentru tine, iar daca el nu te incanta lasa-l balta, Acum ca are si 26 de ani el se gandeste la maritis, iar tu de abia esti "in floarea varstei".Te sfatuiesc sa-l lasi si sa te concentrezi la viata ta. Daca simti nevoia unui iubit cauta-ti unul de varsta cu tine sau cel putin 1-3 ani mai mare ca tine.Un barbat trebuie sa te faca sa te simti ca o floare, iar daca nu inseamna ca nu e de nasul tau.Mult noroc!

| mary23 a răspuns:

Spui ca nu esti materialista, dar din cele relatate mai sus, reiese ca nu te impaci cu ideea ca acesta are "o rabla de dacie". Iti pasa prea mult de ceea ce zice lumea din jurul tau. Da-i o sansa si incearca sa-l cunosti. Poate cine stie, ti-ai facut o idee gresita despre el.
Mult noroc, in cunoasterea bestiei, ce intr-un final se va dovedi printul ce vine calare, pe un cal alb happy
P.S. Si uratii au sentimente!

| Eu18 a răspuns:

Se vede foarte clar ca est imaterialista. Tu probabil ai pretentii sa fi plimbata intr-un Bugatty sau ai prea multe fite in cap.Cum zice si anonima007 lasa baiatu in pace sa nu-si strice viata cu tine