| Ángel_8890 a întrebat:

Nu stiu ce sa fac! Vorbesc cu un baiat pe mess cu care am fost in aceeasi scoala si evident ne cunoastem vizual dar niciodata nu am vb.Atunci cand vb cu el pe mess permanent imi spune ca sunt bravo si ca sunt aproape fata ideala pentru el.Si el mia mai spus ca mama lui stie tot ce vb eu cu el.Deoarece ea citeste toate mesajele noastre.Si mi-a spus sa nu ma supar in privinta aceasta.Si ca mama lui ma considera o fata buna (ca ii place de mine)Nu stiu ce sa fac eu deja il iubesc de ceva timp si simt ca atunci cand nu vb cu el o zi, parca nu imi ajunge ceva. Imi lipseste enorm. A spus ca ce baiat voi avea ma va iubi foarte tare pentru toate lucrurile ce le fac.Deoarece el stie ca sunt o fata decenta si gospodinta. Dar nu stiu ce sa fac! cum sa imi dau seama ca ii place de mine! Ne intelegem foarte bine... Dau fundita! Va rog ajutati-ma.

Răspuns Câştigător
| BruneTTe a răspuns:

Ce pot sa iti spun. Numai tu, cunoscandu-l cat de cat iti poti da seama de ceea ce simte.
In sensul ca [ virgulaon the phone comportamentul lui poate sa insemne 2 lucruri:
1. te place, dar e mult prea timid ca sa recunoasca in fata ta;
si
2. nu te place, si tocmai de aia incerce sa te indeparteze de el spunandu-ti ca esti fata buna si ca alti baieti te vor iubi pentru ceea ce esti.
Eu zic sa il intrebi ce simte pentru tine, nu are de ce sa iti fie rusine de el. Oricum nu ai ce pierdehee hee

3 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

O Doamne, cum sa-ti dai seama ca te place? Adica vrei sa zici ca nu se vede de la Km-tri, ca si crucea de pe Caraiman. laughing
Ceea ce trebuie sa faci este sa-i spui ca esti intr-un mare dezavantaj fata de el, adica ca mama ta este in dezavantaj fata de mama lui. Vorbeste si cu mama ta mai intai, sau cu tatal tau, cu cine te intelegi mai bine. Si spune-i baiatului asta ca parintii tai asteapta sa-l cunoasca, sa nu ramana in dezavantaj. big grin
Si dupa ce se vor cunoaste ai cale libera sa te intalnesti cu el, sa fiti prieteni, iar intr-un viitor cine stie...

| Hombre a răspuns:

Pe un om il cunosti greu chiar si atunci cand stai cu el o perioada mai lunga de timp la modul real. Daca tot ce ai spus sunt numai discutii virtuale las-o balta cu iubirea asta, cu aleasa inimi si marea gospodina si tot felul de rahaturi. Vorbe din astea aruncate virtual sunt "Luceferii" de Eminescu, intalnitiva intr-o seara real si vezi daca iti va spune vreo vorbulita plina de dulceta insirate mai sus, va spune numai banalitati si parascovenii si in final il va apuca cascatul si va spune ca este tarziu si maine trebuie sa pleci la servici. Mai gandeste-te. Da-mi un privat cand se va intampla asta sunt curios daca am dreptate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai intai trebuie sa-i multumesti si apoi :te imbraci elegant, te machiez, te parfumezi, iesiti impreuna, si va logoditi, va xxx, apoi aveti copii, si asa se termina activitatea mea