Buna! Trebuia s ane dai mai multe detalii despre el.Cati ani are, ce pasiuni are etc.
In luna ianuarie, prietenului meu i-am facut un tort mare cu frisca si fructe si i-am cumparat si un parfum, iar de ziua lui de nume i-am cumparat un tricou si a fost foarte multumit de fiecare data dar poti sa-i cumperi un mp-3 sau un telefon nou daca iti permite bugetul, poti sa-i mai cumperi o perina in forma de inima cu poza voastra sau a ta pe acea inima.
Stii cum ii? Vrei sa fii mai altfel de cat prietenii lui si vrei cadoul tau sa fie unul special, dar el are nevoie in ziua aia de tine caci daca erai departe de el ar fi dat orice doar sa fii de ziua lui langa el.Asa ca, ce vrei tu sa-i cumperi conteaza mai putin, gestul conteaza in totdeaua si crede`ma ca va fi multumit de orice i`ai darui atata timp cat ii daruiesti cu toata dragostea ta
Bafta!
Http://www.lovecadouri.ro/index.php/product/lang/bg/view/353/category/3/
gasesti aici tot ce vrei;;) sau faci un filmulet frumos cu voi 2 in care sa amintesti toate momentele frumoase dintre voi;;)
Un parfum. o poza cu voi2 intr'o rama dragutsa...
un urs mare din plus...
sau.stiu eu. fa un CD cu poze cu voi 2...aranjeaza un dvd. cu muzica. puze ca un video. un filmulet
intelegi?
Depinde de cat timp sunteti impreuna. Daca nu va cunoasteti de mult timp ia-i cadouri generale. Un ceas, o curea, un tricou, ceva de genu. Daca sunteti de mult timp impreuna ai bagat tu de seama cu siguranta ce pasiuni are. Motoretele, aparatele de fotografiat, fotbalu, puzzleurile, vezi tu. Spre ex prietena unui bun prieten stie ca lui ii plac puzzleurile si de ziua lui ia cumparat un fel de cub rubik dar mult mai complicat. Si acum se chinuie la el sa il rezolve saracu. Deci vezi ce ii place si in functie de ce ii place lui mai mult o sa iti dai seama de ce sa ii cumperi.
P. S. Daca nu ai nici cea mai mica idee ce sa ii cumperi, rezuma-te la sex. Noua ne place o seara in care sa avem parte de o bere rece in fata televizorului si care sa se termine cu o partida de sex incendiara.
O poza in rama cu voi 2 sau un tricou cu o poza cu voi 2 sau o inima cu o poza cu voi 2 imprimata pe ea... ii poti daun tort si o poza cu voi 2 e un lucru frumos., gestu conteaza nu lucrul. un ceas sau ceva o bratara daca stii ca poarta
Eu i-am facut iubitului mei de ziua lui o poza cu noi 2 in rama si o inimioara :X, a fost foarte entuziasmat de poza
Pai ceva care sa-ii aminteasca de tine o poza` un ceas` o pernutsa` o inimioara`:X baietii is fascinatii de lucrurile astea bafta:*
Cumpara-i o bratara groasa din argint(foarte frumoase), o camasa, un parfum, o cravata, un tricou frumos sau o pereche de pantaloni(blugi, pantaloni de vara), un cd cu formatia lui preferata din noul album, o carte nou aparuta (desigur, daca-i place sa citeasca). cam astea imi vin in minte momentan. sper ca ti-am fost de folos.
Sincer nu stiu exact.Cred ca o sticla de sampanie sau vin ceva mai vechi si aranjat frumos...
Poze, rame, cadouri, mp3, telefoane... bine ca ca nu se sugereaza sa ii iei nu Vertu ca sa ii arati cat il iubesti
Vrei sa il surprinzi? Esti deschisa? Ia-ti o prietena si asteptati-l acasa...
Ceva mai decent:
Du-l undeva de ziua lui sau organizeaza cu amicii/prietenii o petrecere surpriza
Mi se par cam lame si cadourile simbolice dar care reprezinta "mult"... Priveste si din perspectiva lui, obiectiv, nu din perspectiva ta...
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: