| Eusicamatat a întrebat:

Nu stiu ce sa ma fac cred ca incep sa ma indragostesc de cel mai bun prieten al meu adica cand il vad ca vb cu alte fete si pe mine ma ignora imi vine sa mor ce sa fac? crying

Răspuns Câştigător
| asdfghjhghkjj a răspuns:

Este cel mai bun prieten al tau, daca ii spui cum te simti probabil va intelege, daca ii spui ca ai inceput sa te indragostesti de el... s-ar putea sa strici o prietenie frumoasa sad sau... poate si el simte ceva pentru tine happysfatul meu este sa ii spui ca ai incepuit sa te indragostesti de el si daca te refuza spunand ca vrea sa fiti doar prieteni, ii poti sugera sa uite ce tocmai ai ziswinking succes!

38 răspunsuri:
| AndraAndrrra a răspuns:

Nu suneti un cuplu asa ca poate vorbi cu cine vrea. dar spune-i ce te deranjaza si arata-i ce simti pentru elwinking

| Demonull a răspuns:

Ce sa faci? pai mai intai sa nu mai scrii cu „an„ ci cu „în„! sa vorbesc pe limbaju tau „cam ancepe sa ma irite genul de oameni analfabeti care nu stiu sa scrie da le a F. E "rolling eyes

| Eusicamatat explică (pentru Demonull):

Mersi tare raspuns laughing

| Eusicamatat explică (pentru AndraAndrrra):

Da cred ca ai dreptate mersi :*

| Azµre a răspuns:

Spune-i ca-l placi laughing simplu

| Eusicamatat explică (pentru Azµre):

Da extrem de simplu laughing

| Biencutsaaa a răspuns:

Pai faci in felul urmator:
-Hei X vreeau sa vorbim intre patru ochi.Asa dupa ii spui "Pai eu te plac" si te vei uita in ochii lui si iti vei da seama daca si el te place. E cam aiurea da functioneaza.big grin
Funda?puppy dog eyeslaughing

| ViVi99 a răspuns:

Cel mai bine este sa te bagi singura in seama. Nu exagera, insa, pentru ca asa se va departa de tine, considerandu-te enervanta. Poti vorbi cu el pe mess si sa-l intrebi de ce nu te mai baga in seama. Vorbeste cu el deschis si isi va da seama ca ai incredere in el. Intreaba-l ce parere are despre tine, cum te considera (frumoasa, desteapta etc.). Daca vrei intr-adevar sa fi cu el, intreaba-l nu ezita! Indicat este sa nu fi cu el, daca te refuza va fi si mai greu pentru tine, nu? deci, ramaneti prieteni. daca face el primul pas si te intreaba daca vrei sa fiti impreuna, zi da(daca-l placi). Invita-l la un suc, vedeti un film, mancati o pizza etc. Incearca sa intri mai mult in vorba cu el si intreaba-l si daca are prietena. daca are prietena, nu este cazul sa incerci sa-i desparti pentru ca nici tie nu ti-ar conveni ca unul sau una sa te desparta de iubitul tau. Fi alaturi de el, sprijina-l, da-ti cu parerea. Nu fi egoista sau geloasa pentru ca asa nu vei da bine in ochii lui. Fi prudenta si ai rabdare.

| Demonull a răspuns (pentru Eusicamatat):

Mna ma bucur ca nu te superi laughingnu am facut observatiile cu rautate oricum big grin

| Azµre a răspuns (pentru Eusicamatat):

E baiat dracu nu poate sa te refuze si daca te rezufa mare rahat. Gasesti altul si cu tine acum. Voi fetele vreti ca intotdeauna baiatul sa faca pasul.

| Eusicamatat explică (pentru ViVi99):

Ne spunem totul unul celuilat si da are prietena

Dc sa ma supar adc nu mi-ai dat cu parul an cap laughing

Pai asa e frumos sa faca baiatul primul pas tongue

PFAIrolling on the floorpai are prietena..las-o balta daca nu vrei un „permanent " cat de curand si un machiaj de culoare movalierolling on the floor si 100% natural

Atunci ramami fata mare pana la adanci batraneti. dai si tu de inteles esti fata la urma urmei! zi si tu stii imi place sa petrec timpul cu tine, esti dragut chestii din astea si o sa-si dea seama ca il placi asta daca nu e prost!

El nu e asa e genu mai sensibil tongue si oricum eu nu as vrea sa ai stric relatia si nu ma bag :*

Prost nu e dar e cam ancet la mintelaughing dar oricum cum am zis nu vreau sa ai stric relatia dar oricum mersi pentru sfat :*

| Demonull a răspuns (pentru Azµre):

„daca" laughing))

Pai cafteala nu o luai de la ellaughingo luai de la prietenalaughing))

Stai ca nu te inteleg el este intr-o relatie sau nu vrei sa strici relatia ta cu el?

| Azµre a răspuns (pentru Demonull):

Mosule vezi ca ti-am trimis un mesaj pe TPU daca nu l-ai citit, citeste-l

Da el este antr-o relatie co o prietena de-a mea laughing eu i-am facut lipeala cu ea anainte sa stiu ca al plac si nu vreau sa ai stric relatia cu fata aceea... c-am complicat stiu laughing

C-am asa ceva laughing

Lasa-l in pace treci la altu laughing eu sunt disponibil pentru o amanta

Pai ce esti casatorit laughing

Dar ce amanta ai doar cand te insori?

Eu una asa stiamlaughing

Sunt logodit laughing

Aha. ati doresc casa de piatra copii din caramizi si nepoti din plastelina laughing serios sper sa va antelegeti bine :*

Si daca eu am o relatie ..si o..satisfac pe alta sa ziclaughing aia alta cum se numeste?