Nu vreau sa te judec.dar baiatul a plans destul dupa tine... poate s-a impacat crezand ca inca mai exista sentimente dar cel mai probabil nu mai avea incredere in tine. faptul ca l-ai inselat atata timp l-ai ranit suficient cat sa omori sentimentele lui pentru tine. sfatul meu e sa iti cauti pe altcineva si sa nu mai repeti aceleasi greseli.sau mai exista o varianta in care el vrea sa iti dea o lectie si de aceea s-a cuplat cu tipa grasa si urata. daca inca te iubeste, se va intoarce la tine, daca nu, lasa-l sa isi vada de viata lui si tu fa acelasi lucru
Si tu ai inselat si acum la randul tau esti inselata si tu, nu stiu ce sa zic...astea nu se pot numi relatii[trebuia sa o iei de par pe aia urata si grasa si sa faci un pic de scandal]
Poi tu cum iai permis sa se cupleze cu tipa aia? Doar erai langa el, ca ai zis ca ati fost impreuna la cabanute! Tu trebuia sa pui piciorul in prag ca sa nu se combine cu fata aia! Pe-o parte si tu esti vinovata pentru ca la-i inselat sau practic ia-ai inselat pe amandoi! Combinate cu celalalt si fa-i in ciuda nah!
Pai cand am fost la cabanute nu eram impreuna, iar daca nu venea aia sigur ne impacam. Dar a vrut sa se razbune, sa ma faca sa sufar, faza naspa era ca in acea zi era si ziua mea. A fost oribil, a dormit cu ea in cabanuta. Acum mereu cand ne vedem( aveam acelasi grup de prieteni) se uita tot mereu la mine, orice zice se uita la mine.
Bine ti-a facut sincer, daca o arzi pervers, trebuia sa-ti raspunda cu aceeasi moneda.Trecutu'-i un bumerang ascutit, se intoarce si te loveste in cap cand te astepti mai putin. Uite ca tu ai patit-o nu ai reusit sa scapi de trecut.Chiar imi place de prietenul tau ca nu ii catelus si are personalitate.Nici nu ar trebui sa te ierte ca nu ii presu lu nimeni.Crezi ca ti se cuvine sa fii iertata? Eu is de parere ca nu din moment ce stii sa o arzi pervers si sa inseli nu ti se cuvine sa fii iertata. Sper ca nu te-am jignit nu aveam intentia asta dar asta meriti daca asta ti caracteru.Numai bine!