| oana2193 a întrebat:

Nu stiu ce sa mai cred despre baiatu asta! Il cunosc de ceva timp, si vorbim mereu la telefon si pe mess, chestia e ca eu am impresia ca el ma considera doar o prietena laughing. Am fost la o petrecere acum 2 saptamana (la care si el era invitat) si la petrecerea aia niste tipi s-au dat la mine ca ce frumoasa esti imi dai si mie nr tau etc. El i-a vazut pe astia si s-a mutat langa mine si dansa, dar nu vorbea cu mine ca si el era insotit de o tipa (tipa nu dansa si statea ca proasta da se uita la el ), m-am scapat eu de tipii aia si am ramas acolo si dansam langa el (el nu zicea nimic, eu voiam neaparat sa vb cu el sa ii zic ca il plac). Misiune esuata, chestia e ca a plecat fara sa imi zica nici macar la revedere si a plecat si fara tipa aia pe care a lasat-o acolo laughing. Apoi dupa toata chestia asta totul a revenit la normal si eu iar vorbesc in continuu cu el, mai ales ca e din acelasi liceu cu mine si oriunde m-as duce tot nu scap de el ...De fiecare data cand incerc sa ii zic ca il plac tot felul de chestii intervin :de ex isi gaseste alta prietena, sau zic eu nu are rost sa mai ma complic cu chestii de genu asta mai ales ca acum sunt in ultimu an de liceu si trebuie sa invat. Mda cam asa stau lucrurile...

1 răspuns:
| TitiDrLove a răspuns:

Spune-i ca il placi.nu ai ce pierde;.Asa vei afla raspunsul lui si oricare ar fi acesta te vei simti mai bine. Daca te considera doar o prietena poate mai aveti totuisi sansa dar considera-l ca pe un NU pentru a nu-ti mai face rau, treci mai departe happy