| cary a întrebat:

Nu stiu ce sa mai cred despre mine este un capriciu su dragoste? cand aveam vreo 14 ani la scoala imi placea un baiat, dar si lui ii placea de mine... dar eu fiind prea timida nu am vrut sa ma combin cu el...(eram in clasa a 7a)am terminat generala si tot de el imi placea...pentru mine era perfect, tot ce putea avea un baiat:frumos, destept, simtul umorului.etc(sau cel putin asa il vedeam eu)...acum am 21 de ani, nu prea l-am mai vazut, sau vorbit cu el in schimb mi-a ramas mintea la el...imi este dor de el si imi lipseste.nu imi iese din minte...as vrea sa ii spun ce simt dar nu pot lua legatura cu el, nu am nici un numar, si este la o distanta destul de mare de mine... el e la galati.eu la tulcea...as vrea sa stiu si eu ce sa fac sa mi-l scot din minte...

Răspuns Câştigător
| liz23 a răspuns:

Atata timp cat voi nu ati fost impreuna ai ramas cu o imagine a propiului tau perfect asupra lui...care o pastrezi de ceva timp. Consider ca dupa toti acesti ani ai ramas mai mult cu gandul la "ce-ar fi fost daca." Poti incerca sa iei legatura cu el prin vechi prieteni sau chiar familie in masura in care ii cunosti. dar gandeste-te ca oamenii se mai schimba intre timp, poate imaginea pe care o ai... e doar atat... o imagine. Ca sa nu ramai in continuare cu aceeasi intrebare... daca mai este perfectul tau...cauta-l si vezi ce se intampla.

8 răspunsuri:
| CevaNormal a răspuns:

Hmmm bine ca nu ai fost cu el impreuna, ar fi fost mai greu, apropo daca tu asa de entuziasmata vorbesti despre el, de ce nu te duci la galati sa-l cauti, sa vb cu el,? sa fii si tu intr-o aventura amoroasa. Crezi ca daca stai in fata calculatorului acasa o sa-l uiti? nuuuuuuu. Insa daca nu vreai sa pleci la el, dar tot vreaai sa-l uiti, atunci iti trebuie pe cineva, sau cita mai multa ocupatie, fara timp liber, si o sa dea roade...

| monyk a răspuns:

Buna, daca dupa atata timp nu l-ai uitat...nu stiu daca il vei uita vreodata, poate ca a ramas intiparit in mintea ta, pentru ca desi nu ai fost cu el, inca te gandesti la el dupa 7 ani...cam ciudat.

| hanry a răspuns:

laughinglaughinglaughing Galati -tulcealaughing mare distanta dar eu ce sa zic intre suceava si timisoara? vorbeste cu el gasestelwinking

| augustina_4487 a răspuns:

Pai nu cred ca il vei uita vreodata si cel mai bine ar fi sa il cauti si sa vorbesti cu el. credbig grin

| Kitty a răspuns:

Cred ca ar trebui ca il cauti si sa vb cu el... a trecut foarte mult de atunci si mie mi se pare chiar uimitor ca tu te mai gandesti inca la el. poate baiatul acela chiar a insemnat cv pentru tine... dar avand in vedere ca nu prea va cunoasteti, adica nu ai avut sansa sa te combini cu el. nu prea ai de unde sa stii 100% ca intr-adevar ti-ar placea... il sti doar din exterior...straight face poate ar trebui sa cauti pe altcineva. un alt baoat de care sa te indragost. nu stiu happy

| papatukjatlekjulk a răspuns:

Niciodata nu este prea tarziu pentru a realiza ceea ce iti doresti!

| cary explică:

Intradevar didy...nu il cunosteam 100% dar 95% DA. el stia ce vreau...cine sunt...si invers! poate este cum ai zis tu liz. am ramas cu o imagine a propriului perfect dar dupa cum stiti :dragostea e oarba... cel putin asta tind eu sa cred! sa il caut? nu stiu unde .si nici nu am curaj... daca are pe altcineva? SI INTRADEVAR AU TRECUT 7 NI...SI IMI VINE SA MOR DE CIUDA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti bolnava laughing)