| Ankutza_7491 a întrebat:

Nu stiu ce sa mai cred despre prietenul meu suntem impreuna de ceva timp si totul era bine pana acum vreo 2 luni, dormeam impreuna mai mereu ne vedeam aproape zilnic imi povestea tot ce facea in ziua respectiva insa acum lucrurile s-au schimbat foarte mult.Ne vedem mai rar vorbim din ce in ce mai putin observ ca nu mai imi acorda atentie si atunci cand vorbim parca e plictisit de mine, totul a devenit mai important decat mine.Nu stiu de ce se comporta asa, sunt sigura ca nu merit asta si i-am spus si lui si mi-a zis ca el e singurul vinovat, l-am intrebat daca si-a gasit pe altcineva si mi-a zis ca nu insa imi e foarte greu sa cred asta. I-am gasit in tel nr suspecte si mesaje si in plus de asta l-am si prins cand vorbea cu alta la tel, nu stiu de ce face toate astea. I-am zis ca daca m-ar iubi cu adevarat nu m-ar fi inselat insa replica lui a fost ceva de genul:nu te-am inselat cu sufletul! Daca m-as desparti de el cred ca as suferi si mi-ar fi greu sa trec peste pentru ca el a fost primul baiat din viata mea intima, eu am 19 ani si el are 26.Ne-am facut si planuri de viitor impreuna si totul era asa frumos...Insa acum nu mai pot spune asta, ce as putea sa fac in aceasta situatie?

4 răspunsuri:
| Honeybunny a răspuns:

Euforia de momenthappy e PERFECT la inceput si dupa aia normal ca nu poate dura asa la nesfarsit,iar cand relatia devina normala si cu putina indiferenta si lipsa de atentie unul dintre parteneri are impresia ca "nu mai merge" de aceea e bine cand esti intr'o relatie, oricat de fericita si indragostita ai fi la inceput sa incerci sa faci toate la timpul lor. plus ca "nu te'am inselat cu sufletul" da de inteles ca el gandeste cu altceva, nu cu capul.deci nu te'a inselat cu sufletul doar cu penisul. eu zic sa iti indrepti atentia asupra altui baiat si sa incerci sa faci lucrurile sa mearga normal inca de la bun inceput.succes!

| eu_2697 a răspuns:

Hey! pai parerea mea este ca prietenul tau si-a gasit pe alta, este prea evident! Eu i-as dapapuci, pentru ca nici o fata are pricipii laughing. Este cam dificil sa te desparti de el, mai bine ai vorbi mai mult cu el, sa incerci sa il intelegi. Sper ca te-am ajutat big grin.

| Choco a răspuns:

Treci peste! si eu am stat cu un baiat 2 ani. si tot asa a fost primul. si la un mom dat se purta cu mine asa ca si prietenul tau, ca mai apoi sa aflu ca m-a si inselat. Asa ca m-am despartit de el si cu toate ca am crezut ca o sa trec greu peste mi=e mult mai bine fara el si ma bucur ca am facut pasul asta happy nu merita sa aiba o fata ca tine daca se poarta asa cu tine si e clar ca te-a inselat, chiar daca nu cu sufletul ci cu trupul, si in plus sunt sigura ca esti o fata draguta si poti sa iti gasesti unu de varsta ta care sa aiba aceleasi planuri d viitor ca tine. asa ca fi puternica si nu=l lasa sa te doboare :* bafta

| deea89 a răspuns:

Nu este singurul baiat de pe lumea asta! Nu esti prima fata care nu ramane cu baiatul cu care si-a inceput viata intima! Parerea mea.decat sa regreti mai atarziu, sa faci greseala sa iti faci o viata cu el si pe viitor si sa fi dezamagita, mai bine pune punct acum suferi enorm e normal dar treci peste pentru ca mai sunt baieti ca el si baieti mai buni ca el! O data ce a zis ca nu te-a inselat cu sufletul...te-a inselat, s`a culcat cu cel putin o fata dar nu tine la ea sau nu o iubeste, eu cel putin asta inteleg din replica lui.Crede`ma ca nu ar fi bine sa mai stai dupa o asa relatie. Daca el la 26 de ani nu se gandeste la ceva serios si te inseala e clar ca nu este genul de baiat sa fie prea linistit si intr-o casnicie, repet mai bine plangi si suferi acum decat sa faci alte greseli mai tarziu care nu le poti remedia si sa-ti fie si mai greu atunci.Lasa`l draga mea! Asa baiat nu meriti, sa te insele.Gandeste`te bine si nu mai pierde timpul degeaba cu asa om, sunt altii mai buni crede`ma, doar trebuie sa ii cunosti! mult succes iti doresc si daca te desparti, plangi suferi enorm dar o sa-ti treaca! Nu mori din asta, si eu am pus capat relatiei mele de 2 ani jumate cu fostul meu si am zis ca nu mai vreau sa aud de baieti, dar uite ca sunt pe picioarele mele, traiesc si n`am patit nimica, ca si alte fete bineinteles! Ai grija si mult mult succes :*