| 202 a întrebat:

Nu stiu ce sa mai fac crying

am noroc la o gramada de baieti si frumosi si urati mai ales in vara asta straight face curgeau combinatiile ca apa, ia problema e ca au mai ramas catziva baieti unii care se tin dupa mine cu toate ca ii resping... un baiat care nici eu nu vreau sa il parasesc dar ma ia de fraiera cu toate ca si el vrea sa fie alaturi de mine, inca unul care sunt cu el dar mai mult in sila, si umblu acum dupa fostul meu prieten de demult care acum spune ca vrea sa se mai gandeasca daca sa ne impacam! ajutati.ma p cine sa alg crying

Răspuns Câştigător
| ioanaveve a răspuns:

Inteleg ca ai cam avut chef de distractii vara asta. E scuzabil. Insa ar trebui sa pui tu singura punct: sa le spui celor de care nu esti interesata (cel care te joaca pe degete si cel pe care nu il prea placi) ca nu simti nevoia de nimeni si ai alte lucruri mai importante pe care ar trebui sa te axezi in momentul de fata. Ia r in ceea ce il priveste pe fostul tau, nu face greseala sa ii pici la picioare. In momentul de fata cam depinde de un raspuns din partea lui si nu il lasa sa vada ca esti nerabdatoare sa va impacati sau ca lesini de dorul lui. Cand vorbesti cu el (fostul) pastreaza tonul calm si fara lugu-lugu, lasa ca el sa faca primul pas. Daca te doreste si te iubeste cu adevarat va veni la tine in no time! Fa-l sa iti simta lipsa si nu il stresa cu genul de intrebari 'te-ai gandit', 'ia zi, mai grei sa fim impreuna' etc. Si oricum, esti tanara, ai tot timpul inainte, asa ca nu te agata de primul venit din viata ta. Analizeaza-te mai mult pe tine si traseaza-ti niste caracteristici clare pe care le poti gasi la un baiat si fi selectiva. Asa nu vei avea de suferit.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu stii ce vrei sa faci mmm tu daca vrei sa te intorci cu fostul inseamna ca nu iti pasa de restul baietiilor si trebuie sa continui cu fostul si pe ala din mila lasa-l ca stai pedegeaba cu el

| Razvan a răspuns:

Te ia de fraiera? De ce crezi tu ca te ia de fraiera? Huhthinking
Hai sa iti spun o chestie. Poate ca inca nu ai asistat la o discutie exclusiv intre baieti ca sa vezi cum vorbesc ei despre fete cand nu sunt fatalaughing
In prima instanta si eu am ramas socata desi sunt obisnuita cu limbajul lor.Si fetele astea asa solicitate ca tine sunt un fel de "carte de vizita" transmisibila.De asta se castiga popularitatea asa usor
Asa m-am saturat de triunghiurile astea amoroase.Recomand cu caldura un menage aux trois cu cartea de mate, de romana si de biologie.De fapt nu biologie ca va tenteaza anatomie.Sa zicem fizicabig grin
Lasati naibii baietii si invatatiraised eyebrows

| andrei a răspuns:

Sti ce esti nu? esti o c...:d

| 202 explică:

Sunteti prea nesimtiti cica siteul asta e facut pentru a ne ajuta intre noi nu ca sa ne ijuram si pentru cultura voastra.in acest mesaj nu s-a pus nici o problema cum ca as fi facut sex cu vrunu asa ca mai ganditi.va inainte sa dati cu parerea!

Răspuns utilizator avertizat