Iti dau un sfat f sincer si prietenos:ascultati inima... daca iti place tipul care e cautat de mai multe fete, lupta pentru el, iar celalalt, lasa-l in pace. Dar totusi tu ai doar 16... ce te faci? este o dif prea mare inre voi, dar daca el te iubesste cu adevarat(cel de 20 de ani), il poti alege pe el.
deci ai 2 variante, pe care trebuie sa alegi una sing. :1)sa il intrebi daca te iubeste cel de 20 ani, si daca da, renunti la celalalt sau 2)stai cu prietenul tau fara sa ii spui ceva legat de treaba asta si renunti la cel de 20 ani.
Eu zic sa ramai cu prietenul tau, pentru ca nici tie nu cred ca ti-ar place sa se intalneasca cu alta ...asa e? cu celalt probabil ca a fost o joaca daca s-a desp de tine pentru ca faceau colegii misto(cand iubesti nu-ti pasa ce zic altii si nici nu-i asculti).
Lasa-ne noua baietii intre 22 si 25 de ani si i-ai tu pe aia de 20. Si sa-ti incarci si cartela de acum incolo.
PS: How you doin'?
Doamne cu ce probleme te confrunti. Esti la varsta cand nu poti iubi cu adevarat pe cineva.
Eu te sfatuiesc sa iti gasesti un prieten mai apropiat de varsta ta nu un baiat de 25 ani. Gandeste-te cine si-ar dori o relatie de lunga durata cu o fata de aproape 16 ani? Serios un tip de 25 de ani? Cel mai bine te hotaresti cu care iti place mai mult sa te vezi si pui punct cu unul dintre ei.
Faptul ca iesi si chiar daca doar te pupi cu ambii, nu te face mai interesanta. Nu este frumos!
Mai gandeste-te si nici ca ceri sfaturi de pe net nu este in regula, pot exista persoane care sa te sfatuiasca prost.
linarkfts întreabă: