| BabyGirl06 a întrebat:

Nu stiu ce sa mai fac! crying Baiatul de care sunt indragostita cred ca nu ma place sad Cand ma apropii de el sau incerc sa'l ating se da cat mai departe de mine imi evita mereu privirea cand ne intalnim, mai mult sta cu spatele la mine, cand ma asez langa el sau cu fata lui, in autobuz, se ridica de pe scaun chiar daca mai sunt 5 stati pana coboara... E adevarat ca nu ma place? Daca da, ce as putea face ca sa'l uit? Cred ca nu mai are rost sa umblu dupa el daca nu ma place crying

Răspuns Câştigător
| alexa19 a răspuns:

Offsaddin ce ai spus mai sus cred ca nu te place acest baiat mai ales din comportamentul lui fata de tinestraight face. Stiu ca iti este greu si ca doare dar trebuie sa incerci sa il uiti pentru ca altfel iti vei face si mai mult rau. Ocupa-ti timpu cu o activitate,asculta muzica vesela,citeste o carte, uita-te la tv, iesi cu prietenii tai si orice alta activitate care te poate face sa uiti.Incearca ca atunci cand il vezi sa il eviti,sa nu il mai privesti pentru ca mai mult rau iti faci.
Ai sa vezi ca daca ai putina vointa il vei uita incetu cu incetu si te vei simti si tu mult mai bine.
Fi optimista,priveste si partea frumoasa a lucrurilor nu doar partea rea, si mai ales sa nu iti pierzi speranta, si sa te gandesti si maine este o zi care poate fi mai buna decat cea de azi.
Bafta si ai grija de tinekiss

6 răspunsuri:
| vipande11 a răspuns:

E foarte clar ca nu te place. Dar te-ai gandit ca poate are prietena si de acea te evita? Nu te descuraja cauta altul ca nu e ultimul nu e unic si nici din aur nu e meri mai departe sari peste asta. Sper ca ti-am fost de folos BAFTA

| Niros19 a răspuns:

Eu crde ca nu te place pentru ca il sufoci.Dai putin spatiu si daca vrei sa-l uiti nu cred ca o sa reusesti, daca chiar esti indragostita de el si eu am patit-o crede-ma

| liz23 a răspuns:

Dragoste cu sila nu se poate! Sa il uiti ai nevoie de rabdare si timp...aaa si sa nu mai stai dupa el pe unde se aseaza sau merge.

| doarEu001 a răspuns:

Cred ca stie foarte bine ca tu il placi...si din cauza ca sentimentele nu sunt reciproce incearca sa te evite.lasa-loh go on sunt destui baieti si tu te-ai oprit tocmai la el.nu e capat de lumewinking

| paynehunter a răspuns:

Vezi daca si ceilalti se comporta la fel,fate si tu mai frumoasa,macheazate un pic vezi tu, poate isi schimba parerea.Ori nu te place ori e foarte timid, cum sunt eulaughing

| answer a răspuns:

Nu-i place Emo style!