Prea fain, daca-i pe bune. deja mesajul tau e ca o reclama oh, pai cand ai chef de femei, alege 10 kile de orez
In ouă
))
Daca tu esti o stramba fara minte si cu buzunarele goale nu inseamna ca trebuie sa te bagi in seama cu oamenii mari. Am intrebat serios pentru ca vreau pareri serioase. Tu o sa ajungi functionara la stat pe un salariu minim si o sa faci un fund cat o vaca si n-o sa te vrea nici un barbat asa incat nu doresc sa imi "poluezi" topicul tu si nici cei cu mintea ingusta asemeni tie.
Bai bulangiule tu sa vorbesti asa cu ma.ta sau cu panaramele tale imaginare.Cacamas in gura ta de labar terminat.Auzi la el 4 femei deodata.Sa fii sanatos DonJuan.Ma doare.n **** si nici acolo.Pe langa tampit mai esti si ghicitor? De unde pana unde stii tu ce.o sa ajung eu? De barbati nu duc lipsa stai cil dar tu de minte sigur.Nu ma crezi? Convinge.te singur si uita.te la raspunsurile primite.Eu iti poluez topicul? Hai mars tu de pe fata pamantului ca poluezi aerul in mortii ma.tii de gaozar de **** ce esti.***
anonim_4396 întreabă: