| catxxl a întrebat:

Nu stiu ce sa mai fac, de cate ori cunosc cate o fata/femeie ajung cu ea in pat. Nu conteaza varsta, daca are prieten sau sot. Daca arata bine si e sexy trebuie sa fac sex cu ea. De la prima vedere imi dau seama daca o sa ma culc cu ea sau nu... Imi place sa fac asta dar am obosit si imi consuma timpul, as vrea sa fac ceva sa nu mai fiu atras de femei asa de tare, imi schimb des nr de telefon pentru ca incep sa ma sune zilnic si imi lasa biletele la stergatoarele masinii, uneori cand ma duc la masina ma asteapta si cate doua femei...
Am tot incercat sa aflu de ce sunt atat de asaltat si multe mi-au spus ca am energie inepuizabila, sunt bine dotat, ca arat bine si sunt cel mai bun in pat, ca sunt discret, samd.
Daca mai tarziu nu le mai doresc imi ofera cadouri, bani sau imi fac surprize de toate felurile doar ca sa ma razgandesc, cu toate ca am o situatie foarte buna si nu imi lipseste nimic...
As vrea sa scap de stresul asta sau macar o pauza, am avut si 4 femei intr-o zi, m-au disperat cred ca doar daca ma mut din oras si imi schimb numarul o sa am parte de liniste o vreme...
Voi ce ati face in locul meu?

22 răspunsuri:
| DiamondEyes a răspuns:

Prea multe telenovele ai vizionat bai.

| Dariusuu a răspuns:

Tu nu vrei să scapi de stresul ăsta, tu vrei să fi băgat în seama de femei.

| raluk27 a răspuns:

Da da, stim, esti idolul la femeilaughing
Naspa sa porti povara asta!

| Maxim96 a răspuns:

Mergi la un psiholog sa te ajute.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

WOW Teach me master rolling on the floor))

| sensualus a răspuns:

Prea fain, daca-i pe bune. deja mesajul tau e ca o reclama laughing oh, pai cand ai chef de femei, alege 10 kile de orezlaughing

| NnDWtf a răspuns:

Odododo, esti afemeiat amice, du-te la un psiholog, o sa te ajute.

| ReViNeMaScAtii a răspuns:

Sfatul meu e sa ai mereu 112 pe apelare rapida in caz de ceva...

| Karlitta a răspuns:

M.as impusca!

| catxxl explică (pentru Karlitta):

Chiar te rog s-o faci, scapa lumea de o ratata...
Eu credeam ca aici primesti raspunsuri serioase, nu ca esti luat la misto. Daca la tine nu se uita nici un baiat nu inseamna ca asa se intampla tuturor...

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Karlitta):

In ouă

| Karlitta a răspuns (pentru catxxl):

Huuuoo! Auzi la ellaughing.Bai **** tu te uiti la raspunsuile de mai sus? Pai normal....la ce intrebare ai pus cum te astepti la "raspunsuri serioase".

| Karlitta a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

rolling on the floor))

Daca tu esti o stramba fara minte si cu buzunarele goale nu inseamna ca trebuie sa te bagi in seama cu oamenii mari. Am intrebat serios pentru ca vreau pareri serioase. Tu o sa ajungi functionara la stat pe un salariu minim si o sa faci un fund cat o vaca si n-o sa te vrea nici un barbat asa incat nu doresc sa imi "poluezi" topicul tu si nici cei cu mintea ingusta asemeni tie.

Bai bulangiule tu sa vorbesti asa cu ma.ta sau cu panaramele tale imaginare.Cacamas in gura ta de labar terminat.Auzi la el 4 femei deodatalaughing.Sa fii sanatos DonJuan.Ma doare.n **** si nici acolo.Pe langa tampit mai esti si ghicitor? De unde pana unde stii tu ce.o sa ajung eu? De barbati nu duc lipsa stai cil dar tu de minte sigur.Nu ma crezi? Convinge.te singur si uita.te la raspunsurile primite.Eu iti poluez topicul? Hai mars tu de pe fata pamantului ca poluezi aerul in mortii ma.tii de gaozar de **** ce esti.***

Prostia ta este imposibil de egalat. Esti demna de mila. Esti atat de distrusa incat nu stii decat sa injuri. Mi-e mila de tine fomisto.

Tu acum te descrii pe tine? Tin sa.ti reamintesc ca tu ai inceput.In fine...cu tine nu se poate discuta si n.am degand sa ma cobor la mintea ta.

| Adita1988 a răspuns:

Mai usor cu minciunile ca, creste nasucuc happy du-te si pune mana pe o carte

| catxxl explică (pentru Adita1988):

Am carte mult mai multa decat tine, fa-ti tu temele si nu mai pierde timpul pe net cu oamenii mari!

| Lovetolove a răspuns:

Bai Don Juan smug.

| xyz12309 a răspuns:

Am minti mai putin...

| catxxl explică (pentru xyz12309):

Mai putin decat deloc nu se poate...