1. ai facut o mare prostie incercand sa te sinucizi ai o viata lunga inainte si o sa gasesti pe cineva catre te merita .2.cineva nu are cum s ate iubesca dupa doua zile.3.prietena lui are tot dreptu sa se ia de tine deoarece te bagi in relatie ei si tu sa fi fost in locul el ai fi reactionat la fel mai ales cand vezi ca iubitul tau nu vrea sa aiba vreo legatura cu respectiva respectiva find tu cel mai bine este sa iti vezi de viata ta si sa nu te mai bagi in relatile altora incerca sa iti ocupi timpul pentru a nu te mai gandi la el si cu timpul il vei uita si numai face prosti de genu sa te sinucizi
Trebuie sa il lasi in pace pentru ca nu mai ai nici o sansa o data ce nu te iubeste cauta alt tip nu ai de ce sa plangi pentru ca mai sunt si alti baieti care abia asteapta sa te cunoasca ia-ti un prieten si fii fericita cu el parerea mea e ca ar trebui sa ii faci siin ciuda cu noul prieten sa ii arati lui ceea ce a pierdut
Uita-l.Crezi ca merita sa te omori pentru un baiat?
Hai sa fim sinceri.Nu merita absolut deloc.
Daca nu te place asta este:-
Tot ce poti sa faci este sa ai rabdare, si sa nu fii egoista si sa te gandesti doar la tine candeste la familia ta, si sunt o multime de baieti deunde poti alege nu te amagi singura pe tine, cel mai bine ar fi sa te schimbi putin sa te maturizezi si sa iti dovedesti tie ca nu te merita nimeni sa fii ce mai speciala ca fiecare e special in felulu sau asa ca fii si tu o fata deosebita si nu fii ca celelalte fete
Eu nu prea am exeperinta in aceste lucruri insa...incearca sa vezi viata altefel TE ROG. Uita-te intr-o zi cand e senin la cer. Priveste-l o sa ti se para o nebunie dar gandeste-te ca tot ce vezi in jur ca toata frumusetea ce ti-o arata viata n-ai sa o mai vezi daca te sinucizi. Gandeste-te ca daca te sinucizi vei fi in iad vei fi lipsit de tot. Practic vesnic ai sa ramai acolo. Eu cel putin am avut un moment minunat. Eram in padure si am iesit pe un deal. M-am uitat la copac, la cer, la culorile minunate si chiar daca ti se pare o banalitate am inceput sa gandesc altefel. Mi-am dat seama ca viata e doar o mica foarte mica din rai. Si daca viata ti se pare frumoasa atunci raiul cum e? Merita sa te sinucizi si niciodata sa nu mai pui piciorul pe acest pamant? Tu nu trebuie sa ti numai la un baiat caci ei iti vor strapunge inima si se vor juca cu sufletul tau pana cand vor ajunge la ceea ce si-au dorit: sa isi bataa joc de tine. Si...un gest oribil este sa vina cu iubitasa acasa la tine. Eu spun sa nu ii dai satisfactie sa nu plagi si sa privesti inainte mereu. Dca te vei sinucide iti promit eu ca te omor a doua oara. pup si a nu-ti mai vinba ganduri di acestea.
Ar trebui sa il uiti desi e foarte greu sa uitti de pers. iubita... si nu trebuia sa te sinucizi, mai sunt multi baieti iubita nu are rost sa te omori pentru unu care nu stie sa aprekieze o fata sau macar sa iti fi zis cumva ca sa nu te simit prost si sa nu vina cu gagikasa la tine si daca mie imi zicea o fata ke ti-a zis tie tio bateam ak mai bine ii arati uh kn kui ii unfla buzaa pser ca te-am ajutat cu kv
In primul rand daca are prietena eu zic sa nu te mai gandesti la el, mai ales ca ti-a spus lucrul asta personal. Daca ati fost impreuna 2 zile si nu a mers, inseamna ca nici pe viitor nu ar merge si tot tu ai fi cea care sufera mai mult.La partea cu sinuciderea chiar nu trebuie sa te mai gandesti, in viata o sa dai de multe necazuri si nedreptati si nu trebuie sa vezi sinuciderea ca pe o solutie.Este bine sa ai capul sus, sa treci peste toate, doar o viata ai si profita cat mai mult de asta. te pup!:*
Bina asta am inteles, dar stiti ce este cel mai rau, faptul ca iubita lui imi era cea mai buna prietena, si asta m-a socat!