Ce ai facut mai exact? Nu cred ca s-a suparat ea doar asa, ca esti tu gelos. Ai facut o scena urata, ai tipat la ea?
In fine, eu zic s-o lasi putin in pace, n-o sufoca cu atatea mesaje, telefoane, dar arata-i ca esti langa ea si o astepti. Cand va simti ea, te va contacta.
Acum noi nu garantam ca se va intoarce la tine, la urma urmei, nu stim ce a fost intre voi, nu cunoastem situatia.
Las-o 2-3 zile in pace stiu ca iti este greu dar asa se va calma si va veti impaca imediat pentru ca vazand ca nu o cauti i se va face dor de tine si va lasa suparearea de o parte.
Cunosc bine sentimentul si pot spune ca asta se mai datoreaza faptului ca ea in mintea ei e deranjata de faptul ca tu nu ai incredere in ea...gelozia e lipsa de incredere care nu ar trebui sa apara daca iubim si totusi fara ea nu am stii ce e iubire! ii va trece doar ca incearca sa mai tii in tine aceasta gelozie chiar de uneori iti vine sa rabufnesti abtine-te sa simta si ea realatia care probabil o vrea...linistita,fara certuri si increderea in sine cat si in partenerul sau.succes
Fetele urasc baietii care le sufoca, daca sti ca te iubeste dc esti gelos? cu cat esti mai gelos cu atat mai repede se va desparti de tine
Si eu am patit la fel. E un lucru naspa la baieti.La noi gelozia e o forma de a arata iubirea(cam greu de crezut, nu?).Si eu am patit la fel dar am un noroc imnes, am cea mai buna fata din lume...m-a iertat mereu si de fiecare data s-a intors.Concluzia e ca depinde si ce fel de caracter are.Nu o sufoca.Aratai ca o iubesti si sa o astepti sa se intoarca unde ii este locul, in inima ta
Sincer, am aceeasi problema in acest moment, nu imi raspunde si cand imi raspunde (daca imi), inventeaza scuze ca a fost in dus, cu mama ei la bucatarie, treaba eu sper ca o sa se rezolve dar suna si tu mai moderat, sa nu pari insistent/obsedat, cand suna cere-ti si tu iertare, si explica-i ca nu intentionai sa o superi, crede ceea ce spui si te va intelege, spune-i ca nu se va mai intampla si spune-i ca vrei sa uitati, ea te iubeste si sigur iti va mai da o sansa, dar asteapta sa sune!
Anonima17191 întreabă: