| FlorianPop a întrebat:

Nu stiu ce sa mai fac. Prietena mea e suparata pe mine si nu imi raspunde la telefon, mesaje. Este suparata pe mine ca am fost cam gelos sad! I-am explicat in mesaj ca gelozia mea era datorita faptului ca nu vroiam sa o pierd. Tot nu imi rasp la mesaj... ce sa fac? Astept sfaturi urgent! big grin Multumesc anticipat! fundita bineinteles! 100 de fundite as da daca as rezolva happy

Răspuns Câştigător
| Trolli a răspuns:

Ce ai facut mai exact? Nu cred ca s-a suparat ea doar asa, ca esti tu gelos. Ai facut o scena urata, ai tipat la ea?
In fine, eu zic s-o lasi putin in pace, n-o sufoca cu atatea mesaje, telefoane, dar arata-i ca esti langa ea si o astepti. Cand va simti ea, te va contacta.
Acum noi nu garantam ca se va intoarce la tine, la urma urmei, nu stim ce a fost intre voi, nu cunoastem situatia.

7 răspunsuri:
| ciresik80 a răspuns:

Las-o 2-3 zile in pace stiu ca iti este greu dar asa se va calma si va veti impaca imediat pentru ca vazand ca nu o cauti i se va face dor de tine si va lasa suparearea de o parte.

| devilmilan a răspuns:

Cunosc bine sentimentul si pot spune ca asta se mai datoreaza faptului ca ea in mintea ei e deranjata de faptul ca tu nu ai incredere in ea...gelozia e lipsa de incredere care nu ar trebui sa apara daca iubim si totusi fara ea nu am stii ce e iubire! ii va trece doar ca incearca sa mai tii in tine aceasta gelozie chiar de uneori iti vine sa rabufnesti abtine-te sa simta si ea realatia care probabil o vrea...linistita,fara certuri si increderea in sine cat si in partenerul sau.succes happy

| FlorianPop explică:

V-as da la toti funda dar din pacate nu pot, multumesc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Las-o o zi in pace, sa se calmeze si ea un pic si dupa caut-o pe mess sau da-i un telefon sau cel mai bine te prezinti la ea cu un trandafir si niste explicatii.

| elasexygagica a răspuns:

Fetele urasc baietii care le sufoca, daca sti ca te iubeste dc esti gelos? cu cat esti mai gelos cu atat mai repede se va desparti de tinewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am patit la fel. E un lucru naspa la baieti.La noi gelozia e o forma de a arata iubirea(cam greu de crezut, nu?).Si eu am patit la fel dar am un noroc imnes, am cea mai buna fata din lume...m-a iertat mereu si de fiecare data s-a intors.Concluzia e ca depinde si ce fel de caracter are.Nu o sufoca.Aratai ca o iubesti si sa o astepti sa se intoarca unde ii este locul, in inima ta

| DejaVuDoc a răspuns:

Sincer, am aceeasi problema in acest moment, nu imi raspunde si cand imi raspunde (daca imi), inventeaza scuze ca a fost in dus, cu mama ei la bucatarie, treaba eu sper ca o sa se rezolve dar suna si tu mai moderat, sa nu pari insistent/obsedat, cand suna cere-ti si tu iertare, si explica-i ca nu intentionai sa o superi, crede ceea ce spui si te va intelege, spune-i ca nu se va mai intampla si spune-i ca vrei sa uitati, ea te iubeste si sigur iti va mai da o sansa, dar asteapta sa sune!