| narina987 a întrebat:

Nu stiu ce sa mai fac. Prietenul meu este foarte orgolios si a facut o greseala, si asteptam niste scuze din partea lui. Mi-a dat block peste tot, pana si la numarul de telefon. Nu am mai vorbit de 3 zile, sa il caut? Mi-a zis ca ii pasa si ca ma iubeste. Poate am gresit eu pe undeva, desi eu consider ca e vina lui. E foarte orgolios si nu vrea sa-si ceara scuze deloc. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Ririru a răspuns:

Buna,

Mie uneori orgoliul barbatesc mi se pare semn de prostie, altceva e cand te respecti si o faci si cu mandrie.
Draga mea, am stat fost impreuna acum destui ani cu un orgolios d-asta, ne certam, ca era vina lui sau a mea- el niciodata nu ma cauta sa discutam sau sa ne impacam, ma astepta mereu pe mine. Trecea si o saptamana, aproape 2 si eu nu primeam nimic de la el. Hai, inteleg, 1-2 zile, sa te linistesti daca esti nervos. Ne-am despartit intr-un final, tot din orgoliul asta al lui, si i-au luat cam 5 luni sa ma caute sa ne impacam. Abia atunci cand l-am refuzat a inceput sa-i mai scada din orgoliu. Eu zic sa-l lasi asa, impune-ti respectul daca el e vinovat pentru cearta asta si gandeste-te daca vrei sa-ti -petreci viata langa un om caruia nu o sa-i stii nicioada adevaratele sentimente la o cearta pentru ca el efectiv e prea mandru sa creada ca e vinovat cu ceva, si prefera sa taca. Daca o sa va mutati impreuna si o sa faceti copii, o sa va dea block la toata familia? Pleaca la mami, suparat, se inchide in camera 2-3 luni? Cine stie ca tu suferi si totusi, orgoliul e mai mare ca dragostea care ti-o poarta, nu te merita. Poti sa-i aplici si tu aceeasi carte, il ignori si tu, daca te iubeste vine el ( desi totusi ar trebui sa realizeze ca nu e ok asa, dar asta e cam greu, nu stiu daca ai atata rabdare) sau ai putea la fel de bine sa-l lasi. Gandeste-te bine. Succes!

5 răspunsuri:
| vocea a răspuns:

Ce sa faci daca iti place sa fi presul lui atunci cautal si milogeste-te de el, eu ma bucur sa vad ca femeile sufera din prostia lor.
Daca vrei sa fi o femeie cu bun simt iti vezi de treaba si faci lucruri mai importante in viata cum ar fi sa citesti o carte, sa lecturezi ceva in care sa iti dai seama unde gresti mereu de pici de proasta.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Atunci nu mai este prietenul tau daca face asa. Deschide-ti ochii!

| SG1995 a răspuns:

Uite un sfat, trimite-l la mă-sa acasă, nu te merită, dacă continui cu el, mai târziu vei regreta amarnic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Sa fii izgonit din Roma inseamna sa traiesti in afara ei".
Intelegi tu...

| WaterDrop a răspuns:

Sa`ti gasesti un prieten normal, acesta este stricat din pacate si nu`ti va face decat rau pe viitor.