| amalia_4709 a întrebat:

Nu stiu ce sa mai fac. simt ca mor de dorul luisad. ati simtit vreodata astasad. pls vreun sfat ceva +fundasad.

4 răspunsuri:
| simiiii a răspuns:

Heii! muamaaa te inteleg perfect love struck [sorumeahee hee] stiuuuuu cum eecrying sh mi-e imi e dor de prietenul meu mai ales ca intre noi e o distanta de 100 de km eu st din cr iar el din calafat sigh si ne vedem foarte rar :-s odata pe saptamana uff. da mie ca sa-mi treca dorul de el il mai sun.ma mai uit la o poza cu el. mai una mai alta imi mai trece dorulhee hee qnd stem certati il sun cu necunoscut si nu zic nimic blushing doar ca sa ii aud glausul ufflaughingblushing.

| reanu a răspuns:

Implicate in activitati ce iti ocupa tot timpul. nu te gindi la orice pas oare ce face acum? se gindeste la mine? :p

| Biencel a răspuns:

Da. De cele mai multe ori. Incearca sa asculti muzica, dar nu trista, incearca sa desenezi ceva, dar nu inimi frante, incearca sa iesi cu prietenii macar o ora-doua, dar sa nu vorbiti despre cat de dor iti este tie de el, incearca sa vezi filme, dar nu drama/dragoste.actiune, comedie, horrorlaughing, incearca sa ii mai spui din cand in cand ca iti este dor de el, te va mai alina ca-i spui ce ai pe suflet. Sper sa iti fie de folos.

| Sally06 a răspuns:

Si eu simt acelash lucru pentru un coleg pe care il plac ffffff multbig grin