| Idriceanu_Robert_1980 a întrebat:

Nu stiu ce sa mai fac sufar din dragoste sunt foarte indragostit de o fata mai mare ca mine care intamplator am aflat duminica ca imi este verisoara de gradul 2 nu mi-o pot scoate din cap nici macar nu putem fi impreuna ca sa zic Mi-a pus capac! Imi pare rau ca a plecat!

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Daca e prima data cand o vezi, iti va fi usor sa o uiti. Ocupa-te de ale tale, de scoala, iesi cu prietenii, fa sport, distreaza-te ca sa nu te gandesti la ea. Timpul le rezolva pe toate.

7 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Este greu o perioada dar cu timpul totul se rezolva.Te vei indragosti de o alta fata si viata isi va continua cursul firesc.

| LoveSleep a răspuns:

Și mie îmi pare rău.
Mâine o să-ți placă alta, nu-ți bate capul.

| SkyPilot a răspuns:

Incearca sa o uiti. Relatiile astea in familie sunt al naibii de problematice. Imagineaza-ti ca relatia se termina cu cearta si vreti sa nu va mai vedeti unul pe celalalt. Iti dai seama ce va fi in familia ta?

| Idriceanu_Robert_1980 explică (pentru SkyPilot):

E prima oara cand o intalnesc boss si aflu ca e verisoara cu mine!

| SkyPilot a răspuns (pentru Idriceanu_Robert_1980):

Daca e prima data cand o vezi, iti va fi usor sa o uiti. Ocupa-te de ale tale, de scoala, iesi cu prietenii, fa sport, distreaza-te ca sa nu te gandesti la ea. Timpul le rezolva pe toate.

| Lawliet14 a răspuns:

Frate, e pacat mare sa fii cu verisoara de orice grad! Plus ca poti scoate copii handicapati la o adica, daca relatia evolueaza serios.

Răspuns utilizator avertizat