anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu ce sa mai fac sunt disperata in ultimul tim ma cert cu prietenu, vreau sa fiu mai buna sa fiu asa cum isi doreste, ma stradui ma stradui si nu prea se primeste, chiar el stie ce vrea iar eu nu prea, nu pot fi asa cum isi doreste desi am dorinta mare si vreau sa fiu cu el, l-am obijduit azi din cauza ca am probleme cu directorul de liceu si cand ma vede striga la mine si ma enerveaza tare tare, nu-l pot suferi! cand am iesit de la ore exact atunci si directorul ii spun prietenului -Nu te sarut vine Doros(directorul) si am plecat pe alta cale! stie ce relatii am cu jigodia ceea am crezut ca ma va intelege, dar s-a suparat ceea ce m-a frapat! BAIETILOR ma adresez mai mult la voi, ce sa fac nu stiu ce sa fac se poarte ciudat cu mine decind il obijduiesc, nu vreau dar asa se rimeste pling noptile si nu pot dormi! CE SA FAC!?

Răspuns Câştigător
| ionutzking a răspuns:

Vai vai... Daca il sarutai ce iti facea? te exmatricula?
Eu zic sa il inviti u de data asta la un suc/o prajitura/ o plimbare in parca.etc., si sa iti ceri scuze si sa ii vb frumos si calm. Daca ii vorbesti frumos si il alini apoi ii spui sincer ca tu incerci sa faci tot ce poti sa fii mai buna, atunci daca te iubeste te va intelege.De ce nu faceti si voi cum fac eu? Dupa ce gresiti va spuneti frumos calm fara sa va suparati sau enervati ce va deranjat unul la celalalt si cu un limbaj adecvat si o explicatie calma si blanda din dragoste cred ca va intelege.

Vorbeste cu el cat mai repede!
Succes!winking

5 răspunsuri:
| CevaNormal a răspuns:

Hmmmm stii camai bine ti-ar sta nickul de,, mabetoday''winking, ce zici? oricum nu-l face se sufere, ca asta e impotriva ta inconstient, si ce daca era directorul, un sarut pe buze repede, sau un sarut amical puteai sa faci? cite metode alternative exista in viata asta, numai trebuie sa te gandesti la asta, si in final v-a iesi asa cum iti doresti, succes, pa.winking

| marsy a răspuns:

Vai. nu e mare problema. si nu ai de ce sa plingi in zadar. Exista rezolvarea!
vorbeste cu el. calmeaza=te in primul rind. Nu striga la el. k nu e vinovat cu nimic. imagineaza-te tu in locul lui. cum te-ai simti. Da-l la naiba cu director. k doar nu esti impreuna cu el, nu el e prietenul tau. oare care e mai important?
Incearca sa-l intelegi.
Nu trebuie sa fii asa nervoasa. vb cu el. cere-i scuze. sh de azi inainte sa va mearga bine.
sukcese :*:*

| MajorAsshole a răspuns:

"Poate maine", nu-mi place deloc ce faci! Adica, daca tii asa mult la prietenul tau, nu te mai purta asa cu el. Prima mea prietena era asa si sa stii ca dupa vreo 7 luni de zile nu am mai rezistat si i-am dat papucii. Nu vreau sa te sperii, nu mai plange, ca nu rezolvi nimic cu asta, gandeste-te la el, EL PLANGE inauntrul lui MAI TARE decat tine! succes, sper sa te gandesti bine la ce am spus, if not today, maybe tomorrow...

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai e prietenul tau.trebuie sa te ajute nu sa te streseze. spune-i ce rol are prietenia.sa ma ierti pentru limbaj, dar vad ca multi nu-si dau seama.prietenia nu inseamna doar imbratisari, sarutari si sex.inseamna ajutor intelegere si respect, intr-un mod altruist.nu interesat.inseamna ca e prost si nu stie sa-ti fie prieten.se crede doar amant si tu sluga erotica sau sexuala. ia vezi si discuta cu el despre aspectul asta. daca nu ...cautati un PRIETEN.